perjantai 3. helmikuuta 2012

Haaste

Sain haasteen 9 kuukautta miehen silmin blogin H:lta. Aijon ottaa haasteen vastaan.

Kerro (ilman materiasyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa ostaisit jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa.

On muuten aika hankalaa keksiä yksittäisiä tavaroita. Talo Tampereen Pyynikiltä olisi helpoin vastaus tähän ja toinen iso mokoma jostain kivasta Euroopan maasta minne lentäisi suht halvalla lentokoneella. Euroopan kämppään pitäisi mahtua myös sukuni joten sen pitää olla iso ja mieluusti kaksi isompaa rakennusta samaan pihapiiriin. Molemmissa taloissa pitäisi olla myös kunnon studiot musiikin tekoon ja miksei myös vielä erilliseen rakennukseen studion kanssa miehelle ateljee jossa työskennellä rauhassa minulta ja muulta maailmalta. Mehän ei mitään autotalleja tarvita kunhan on studiot ja vehkeet ja ja ja.. :D


1. Arcade-pelikone
2. Kovaa kulutusta kestävällä kankaalla oleva suuren suuri sohva3. Uusi tietokone
4. Sähkörummut


5. Lottokuoponki mega-hyper-ennätys-jättipotilla jolla voisin lunastaa itselleni ne pari taloa.. Jeh!
Haastan: 
Pomputtaa!:n Lautsin
Uusi alku Jinin
VillaNanna:n Nellin

Haastan myös SINUT vastaamaan ylläolevaan haasteeseen vaikka kommenttiboxiini jos et halua jakaa tavara haaveitasi omaan blogiisi tai vaikkapa facebookkiisi. Oli meinaan yllättävän vaikea haaste ja piti pinnistellä!


Kuvat lainattu: pelitieto.net, masku.com, apple.com

4 kommenttia:

 1. Ou nou, tämän luettuani tajusin, että olen heikko houkutuksille. Minäkin tahdon arcade-pelikoneen! Myös bilispöytä, baaritiski ja kylmäkaappi oluille olisi aika huikeaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma kaappi pelkästään oluille! :D Otettais vastaan tässäkin taloudessa. Sepä vasta mainio idea. Arcade konetta olen himoinnut n.5-vuotiaasta lähtien. Voi mahoton että ne ovat siistejä. Mieluiten tuollainen dancing stage systeemi mutta joku Time Crisisin sisältävä raideri räiskintä tai Street Fighter mäiskintäkin olisivat myös super. Entisellä työpaikallani tahkosin demoyksiköillä pelejä mutta tosiaan ne uudet pelikaupoissa seisovat pömpelit (joissa on sisällä normi kone ja peliä voip vaihtaa ite jos omistaa avaimen) eivät vedä vertoja mitenkään Oikeisiin Arcade koneisiin. Kerran oli huutiksessa myytävänä ja ei tietty ollut rahaa niin paljon. :((

   Poista
  2. Kyllä, olen pienimuitoinen olut maistelija. Kyllästyin litkimään näitä perus "vedetään kännit oluita" ja nykyään nautiskelen sivistyneesti alkon oluita. :D

   Jep, Time Crisis toimii. Jos mennään tsiljoona vuotta taaksepäin sinne öö 70-80-luvun taitteeseen, niin haluaisin sen "pallopelin". Musta ruutu ja molemmilla puolilla laatta jota liikutellaan iskemään pallo takaisin. I love it!

   Poista
  3. Haa se peli! En muista nimeä mutta pelin kyllä muistan. Tosin olen luultavimmin pelannut vaan noita uusinta versioita kyseisestä. Joku Pacmankin vois olla aika siisti arcadena. ;D Ja Joystickilla tietty. Kuin myös itse rakastin erästä tosi vanhaa peliä (jonka nimeä en tietenkään muista) jossa oli alapuolella yksi laatta jota liikutella ja yläpuolella palikoita jotka piti ampua alas pallolla tai palikoista tippuvilla erikois aseilla. How cool is that! Sitä jahkoi tahkoa aina vaan kentästä toiseen.. Veikkaan että siitäkin on löytynyt joskus joku arcade kone.

   Meillä tuolle miehelle kelpaa olut kuin olut kunhan sitä on! Herkutteluhetkiin mennäänkin sitten hakemaan vaikka irkkupubista jotain namiskuukkelia. Eikä sen tarvi kyllä olla edes olutta joten meidän tuleva kaljakaappi olisikin holillinen-kaappi. :)

   Itse olen ihastunut Plevna nimisen ravintolan omaan simaan. Kilkennyyn (tyttöjen olut lol) sekä Tähti-olueen. Muutenkin olen perus olut emäntiä. Siideri hyi. Holiton tosi oli jees, maistui smurffi-limukalle! <3

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love