keskiviikko 8. helmikuuta 2012

viikko 24

Mitäs minä oon höpötellyt täällä aijemmin että ollaan jo 6kk raskaana. Valehtelin tietämättäni! Ehkäpä joskus opettelen laskemaan? Tosin olen vain kauppiksen ja amiksen käynyt joten mitä tälläiseltä voisi odottaa? :D Nyt olisi kuusi kuukautta raskautta mahassa ihan varmasti.

Eilen aamupäivästä mies soitteli että sain postia Threadlessista. Se on sellainen mieletön paitakauppa josta tykkään tilailla varsinkin alennusten aikoihin useamman paidan. Kehotin häntä tutustumaan paketin sisältöön saatesanoilla "S:t on sulle ja M:t mulle." Vastaukseksi sain "Senkin punkero."-kommentin mille tuli hihiteltyä koko päivä milloin missäki tilanteessa. Olen hullu. Nauran itsekseni ha ha ha haa. Välillä myös unohdin mikä oli tänään niin hauskaa ja piti pinnistellä kunnes muistin ja hymy nousi taas kasvoilleni. Ha ha ha haa.

Villen äippä tuli käymään luonamme. Hänestä maha ei ollut vielä edes iso. Ehkä olen hieman liioitellut puhelimessa olevani suuri ja ei kannata säikähtää kun näkee minut..? :D Ei se minusta tuntunut liioittelulta. Siskoni Hempekin aina kun soittaa niin hän aloittaa puhelun "Mitäs isomaha?". Kyllä siskot tietävät parhaiten ja katsokaa nyt vaikka alla olevaa kuvaa.

60.8kg

Kävimme katsomassa kahta asuntoa jotka Lätty oli meille valkannut. Ensimmäinen oli oikein kiva, siisti, tosi pieni kaksio. Jätimme tietomme sinne niin saa nähdä kuuluuko tänään vaiko ei. Toinen taas.. No se oli aika kusinen kämppä. Siis kirjaimellisesti! Ehkä siellä asui ennen joku vanha ihminen jolla oli pidättely vaikeuksia tai sitten joku kunnon biletysporukka joka ei välittänyt missä on wc kunhan juomaa tulee. Siitä olisi saanut hienon kodin jos paikan ostaisi ja remppaisi KOKONAAN uusiksi. Mitenhän syvälle ihmisvirtsakin imeytyy? Alakerran-naapurin kattoon ehkäpä?

Asuntojen katselukierroksen jälkeen söimme Villen monta tuntia hauduttelemaa kanacurrya. Vauvakin taisi tykätä tai sitten vihata sitä koska ruokailun jälkeen alkoi aikamoiset karateliikkeet iskeytä vatsaani sisäpuolelta päin. Tai sitten se pyydysti ruoan murusia suullaan kuten kalat tai Futuraman päät lasipurkeissaan.


Futurama kuva: hwdyk.com

6 kommenttia:

 1. Mä olen aina ihan pihalla kun puhutaan raskauskuukausista :D Kaikki sellaset ketkä ei oo raskaana ollut kysyy aina että "Millä kuulla sä olet?" Ja mä vastaan "Öööö..viikolla 20?" :D Noi on ihan hämyjä, koska kaiken järjen mukaan (http://www.vauvat.net/kuukaudet.htm) niitä raskauskuukausia tosissaan on 10, mutta miten sä selität sen ihmisellä kun kaikki luulee että niitä on 9 (niinku mäki) ennen kun rupesin tätä pohtimaan? :D Jos raskautta on takana 24 vkoa (24:4 = 6 kuukautta) ja raskautta on jälellä sillon 16 vkoa (16:4 = 4) niin siitähän tulee kymmenen :DD HOW IS THAT POSSIBLE! ps. söpö maha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekkin oon miettinyt niin paljon noita kuukausia ja väitin mummollekkin pari viikkoa että kymmenen kuukauttahan tässä odotetaan. Hän ei uskonut vaikka on neljä lasta odottanut. Ainakin itse näen että 4 viikkoa = 1 kuukausi. Sehän on loogisin ja päiviä on yleensä se 30 tai 31 kuukaudessa (ja pari poikkeuskuukautta tietty alkupäästä vuotta). Hoh.

   Maha kasvaa. Kiva jos siinä on edes vähän söpöyttä. Navalleni käy kohta kalpaten. ;D

   Poista
 2. Ihana vauvamasu! Ja mäkin olin aina noista kuukausista ihan sekaisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hienoa kuulla etten ole oikeasti ainoa! Te lohdutatte mua ja mun amis/kauppis laskupäätä. :D Ahihuihu.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos. Näkisitpä takapuoleni. Se on pyöristynyt tuhdisti. :D Huomena pääseekin sitten esittelemään mahaa livenä poikkiken veljelle. En usko että hänen sanavalikoimiinsa raskausmahasta kuuluu ainakaan söpöyttä kuten sinun (joka on kivaa koska söpöys roxor!). :D

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love