torstai 5. huhtikuuta 2012

32+1 Äippäpoli tulossa ollaan!

No niin. Tulihan se kirje äitipolille vihdoin. Odotin että olisivat lähettäneet sen vanhaan osoitteeseen ja saisinkin vain käyttämättömästä lääkäriajasta laskun perästäpäin. Hoh. On meitsilläkin pelkotilat. Sairaalassa tapaan diabeteskätilön sekä gynekologin. Luvassa ilmeisesti alapään tutkimustakin sitten helkkari. :(( En tykkää että vieraat ihmiset ronkkivat minun ikiomia tavaroita. Ajatus gynestä ahdistaa ihan hulluna vaikka onhan noilla tullut käytyä. Kuitenkin ollut saman ukkelin kanssa lähes seitsemän vuotta eikä ole tarvinnut vieraissa käydä joten vieraan ihmisen ei tarvis kosketella minua missään nimessä. Mitäpä sitä ei vauvelin takia tekisi? Niin.. Eli ahdistukset STOPPIII niinQ nyt heti. Aikaa sinne pitää varata kokonaista 3 tuntia. Äiti ehdotteli että pyytelisin pääsyä ravintoterapeutille kun tämä diabetes+raskaus ruokavalio tuntuu minusta niin hankalle käsittää. Onhan se hankalaa kun sanotaan ensin että KÄYTÄ niitä maitotuotteita vaikka olet allerginen koska vauva tarvitsee kalkkia. Ja nyt sanotaan että ÄLÄ KÄYTÄ maitoa koska se nostaa sokereita nopeasti ja vahingoittaa vauvaa. Syö kuitua ruoan lisänä mutta syö vain pieniä annoksia. Kuinka sitä syö pieniä annoksia jos pitää ottaa jotain siihen kaveriksi? Ota näistäkin sitten selvää.

Sikiö-otus näytti tanssahtelevan vatsan peitteitäni vasten äsken kuunnellessani Sóley - Pretty Face - biisiä. Rytmikkäitä liikkeita. Tanssiaskel geenejä se ei kyllä minulta eikä Vikeltä ole perimässä koska emme kumpikaan ole mitään hytkymistä kummempia tanssijoita. Rytmitajua nyt vauvoilla on kaikilla tiettyyn ikään saakka mutta tottakai toivon että saisi säilytettyä sen ikuisuuden ajan. Haha hassua. Napa taitaa räjähtää liitoksistaan tuota pikaa. Se on kuin hyvin pienet värittömät törröttävät huulet keskellä mahaa. Huulet tekevät suukotus liikkeitä hengitykseni tahtiin. :D

Huoltoyhtiö tai joku oli käynyt ajelemassa pihamme paljaammaksi eilen. Nyt siellä voi kävellä. Autotkin tuntuvat loksahtavan parkkipaikalle sievemmin. Naapurin mieheen tuossa törmäsin ja hän valotti asiaa miksi pihamme oli aurattu näin myöhään vaikka lunta alkoi sataa saavista kaataen jo sunnuntaina. Meidän talo-alueemme ei ole kiireellisten alueella. Olemme kakkosluokkaa. Hienoa tietää olevansa ei tärkeä.

Mieskin tuli tänään kotiin ja laitoimme heti ruokaa yhdessä minun ollessa pääkokki. Eli ruokaa ei hauduteltu mitään tuntia tai kolmea.. Se oli valmista heti kun lihat ja makaronit olivat kypsät. Tuo ukkeli tykkää hauduttaa kaiken tekemänsä ruoan niin että näännyn vieressä odotellen kellon tikittäen hyvin hyvin hitaasti eteenpäin. Hän on siis paras tekemään ruokaa mutta tälläiselle kärsimättömällä hedonistille se on usein liikaa.

marraskuun loppu 2010


Illalla visan finaali! Pernatuoppi täältä tulee ja häikäisee. Minä Seiska, Salkkarit & BB tietämykselläni ja muut oikeammalla oikealla tiedolla jolle ehkä tekeekin jotain normi elämässä.

4 kommenttia:

 1. minä niin todellakin ymmärrän tuon tilanteen, jossa mies panttaa ruokaa sitä mahdollisimman hitaasti valmistaen. DUDE, onko tilanteessa, jossa itse on nälkäkuoleman partaalla ja valmiina tippumaan hautaan aivan PAKKO alkaa valmistaa jotain maailmankaikkeuden hitainta ruokaa. Voi kun tilanteen voisi ratkaista vaikka edes nuudelikeitolla (valmista heti, mahtavaa), mutta ehei, miksei tehtäisi vähintaan lasagnea kokonaan itse?!

  miehet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just lasagne on yksi niistä ruuista joiden valmistumisen aikana itken. Jos mies tietää että olen tulossa töistä kotiin vaikka ysiltä illalla, niin tietty odotan että sitä ruokaa saa kanssa silloin eikä vasta keskellä yötä. :D Ei mitään järkeä siksikään. Olen kyllä sortunut johonkin leipään ja mennyt sitten nukkumaan..

   Ihana kuulla etten ole ainoa jolla on tälläinen mies joka nauttii pitkän kaavan mukaan ruoan laittamisesta. :D

   Poista
 2. Mä voin niin samaistua suhun, mäkään en pidä siitä että mun tavaroihin kosketaan. Jossain vaiheessa varmaan suunnittelin jo puolivakavissani neuvolalääkärini tapaturmaista poistamista maan päältä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoho. :D Ilmeisesti neuvolalääkäriin ei ole pakko mennä. Ainakin systeri sellaista väitti mutta voipihan olla hän on vaan keksinyt jotain hienoja tarinoita miksi hänen ei tarvitsisi. Itse en ole suustani niin hyvä sepittelemään juttuja. Mutta luulis että vähintään se jälkitarkastus on pakollinen jos haluaa saada Kelalta tukea.

   Apua, nyt on taas uusi lääkäri sairaalalla. O____O Jännityksen sekaisin fiiliksin jään odottamaan (KAUHULLA).

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love