tiistai 3. huhtikuuta 2012

31+6 Tampereen ihastuttava kevät

Hellureii!

Ihmettelinkin tässä jo että onko tämä kokoaikainen lumen sataminen täysin normaalia. Onhan se mutta kyllä sitä lunta vaan tuli muutama senttimetri enemmän kuin yleensä olisi odottanut. Lumentylo alkoi sunnuntaina ja loppui joskus viimeyönä. Aamulla kun pakotin koirani sängystä pois (se murisi minulle!) ja ulkoilemaan jouduin tekemään koiralle tietä minua lähes polviin saakka ulottuvassa hangessa. Koira oli fiksu ja teki tarpeensa nopeasti päästäkseen äkkiä sisään. Vielä sitä ennen oli yksi tehtävä toimitettavana. Saatava kakkapussi lukossa olevaan roskakatokseemme jonka eteen oli kerääntynyt vielä korkeampi kinos.. Selvisimme silti tästäkin koettelemuksesta ja koira pääsi onnellisena takaisin lämpimään kotiin. Heti ovelta se luikahti takaisin makkarissa koisivan pikkusiskoni viereen. Ei antanut edes kuivata itseään.

Lähdin kahlaamaan töihin. Ja tosiaan kahlaamisella meinaan juurikin kirjaimellisesti kahlaamista. Taloltani on sellainen 400m  matka bussipysäkille ja kävely väylää ei oltu vielä aurattu. Ihanaa. Lisäksi bussi jota odotin ei ikinä tullut. Onnekseni 20minuutin kuluttua tuli toinen samanmoinen ja voitte vaan usko kuinka täynnä se oli. Läheisyys lämmittää. <3

Iltalehden sivuilta voi tsekata kuvia, olotiloja ja suunnatonta kiroilua. Systeri kertoi yöllä että hänen työpaikkansa lähelle oli kaatunut rekka ja muutenkin älyttömiä kolareita ja autoja penkassa. Nyt ulkona paistaa aurinko että eiköhän tämä ala kohta loskaksi muuttumaan niin päästään kahlaamaan sitten siinä vedessä ja mutavellissä. Lapsuuden lemppareissa siis. Ei tämän hetken.

Ai niin vähänkö siistiä! Meitsi sai taas pari Liebster Blog- tunnustustusta lisää. Kiitos Läpäläpämaan Samantha ja 9 kuukautta miehen silmin H. On kyllä mieletöntä huomata että jotkun oikeasti tykkää meikän lätinöistä. Jaoin tunnustuksen aika vasta eteenpäin joten en jaa nyt tätä vaan pidän kokonaan itselläni koska olenhan kovis. Hohoho.Liebster tarkoittaa "rakkain" tai "rakastettu", mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia. 
Liebster-palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love