lauantai 26. toukokuuta 2012

"Terve" taas

Mou!

Olen pitänyt hiukan taukoa kirjoittelusta koska niinhän siinä sitten kävi että maanantai yönä meitsille tuli lähtö TAYS:iin synnytyspäivystykseen. Vauva syntyi 12 tunnissa, ei jäänyt pelkoja synnytyksestä. Itseasiassa se oli jopa "helpompaa" kuin olin joskus ehtinyt kuvitella. Ihan ok kokemus vaikka tulikin yllättäen viikkoa etuajassa. Tiesin että kivut loppuvat kun hommat on hoidettu. Mitä nyt on vaikea istua ja tikkaukset vähän vuotavat mutta muuten itse kunnossa. Olen nukkunut ma - la välin aikana alle 10 tuntia. Silti energiaa jostain riittää.

Pieni tyttöhän sieltä sitten ilmestyi tähän erikoismaailmaan viikoilla 38+6.

Pervoille kiksejä ja muille keksejä.

Ps. Olen vetänyt 2 levyllistä suklaata, irtokarkkeja, kuivattuja luumuja, banaania, sokerillista jogurttia, normaalia kaakaota, mehukeittoa, mehua.. SOKERIA!!1 Hulluutta.


Palaan päivittämään kunnolla kunhan saan hetken jos toisenkin kirjoittaa. Asiaa on paljon! :) Olen tyytyväinen ja mini Kettu nukkuu nyt maailman onnellisimman isukin sylissä uudella sohvallamme valmiina sotkemaan sen.

38 kommenttia:

  1. Oijjj, onnea nyt hirmuisesti! Iih, en kestä, mäkin haluan vauvani tänne nyt heti<3 (no en oikeasti ihan vielä, sitten kun on valmis syntymään)

    Hienoa kuulla, että kaikki meni hyvin<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuokin rontti oli näköjään valmis hiukan ennen aikojaan mutta hyvempi mulle näin. En kerinnyt jännittää turhia kun tuli niin ylläristi. :D Ahaha. Nyt sinulle hyvää odotusta. Kyllä se sieltä tulee ja huh että ei riitä näköjään aika neää mihinkään muuhun sitten..

      Kiitos. <3

      Poista
  2. Oi ihanaa, onnea oikein paljon:) Ja hyvä että synnytysksestä ei jääny traumoja. Minkä kokoinen vauva sieltä tuli? Tosi söpönä rinnalla <3 Onnea vielä:)

    -Mia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3

      Vauva oli syntymähetkellä 50cm ja 3190g eli ihan hyvän kokoinen möhkäle. :)

      Poista
  3. Oi, ihanaa! Hurjasti onnea koko perheelle.:-)

    VastaaPoista
  4. Ihanaaa, onnea!♥ Mä mietinkin, että mistähän tämä radiohiljaisuus mahtaa johtua! Mutta voi kettu sä kerkesit sittenkin eka! :-) Tää ei varmaan synny koskaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3

      Ja varmana syntyy! En jotenkin usko että se sinne jäisi asumaan. Ahihuhu. Mulla kyllä kävi niin hassusti että se vaan tulla tupsahti.. :O

      Poista
  5. Ihanaa vieläkin <3 -solja

    VastaaPoista
  6. Jee sä oot palannu netin ihmeelliseen maailmaan :) Onnea pikku ketusta, hän on kovin suloinen ja omaa äitinsä kauniita piirteitä :) Kiva kuulla, että teillä on mennyt hyvin! Nauttikaa uuden tulokkaan kanssa ja postaile taas, kun saat silmäsi siitä irti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3

      TUo on oikeasti ihan isänsä näköinen. Jos saan luvan hältä niin postaan noista kahdesta yhteiskuvan. :D Tämä ihan eka imetyskuva vähän hämää koska ollaan jotenkin sellaisessa asennossa että näyttää meillä olevan sama nenä. No kyllä se vähän onkintoisaalta. ;) Pitkät ripset tuolla ainakin on harmi ettei kuvassa näy.

      Voi kun saiskin aikaseksi tänään yhden postauksen edes. :D

      Poista
  7. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! onnea onnea onnea onnea onnea onnea onnea onnea kettuvauvatyttö! Hanki lisää paljon sukltaata ja katseltavaa imettämisen ajaksi kotiin. ONNEA ONNEA

    t.käpy ja äitinsä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitooos. <3 Suklaata on kyllä mennyt. :D Sain huonekaveriltani sairaalasta pari sellaista erikois ihanaa suklaata joita olen mussuttanut aina kun imetys ei ole ottanut toimiakseen täällä koti sohvalla. Suklaa muuten ihan oikeasti toimii imetyksen kanssa! Pitääkin soittaa ukolle että ostaa mulle suklaalevyllisen koska nuo muut syöty ja hän lähti juuri kauppaan.. Aamuyöllä tulee paniikki ehkä ilman sitä herkkua. Ah!

      Poista
  8. Onnea hurjan paljon koko perheellenne pikkusesta! :)

    VastaaPoista
  9. Onnea koko perheelle! ♥

    Mie jotenkin aavistelin että pikkukettu on nyt syntynyt kun ollut hiljaisuutta ja eilen kun kävin lukemassa edellisen päivityksen kommentteja niin aloin hihkumaan kun huomasin pikkuketun iskän käyneen kertomassa siellä uutisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3

      Meitsikin on täällä hihkunut onnesta :D Iskä laittaa tuolta myös terveisiä!

      Poista
  10. Vastaukset
    1. Kiitos PinPin! <3 Vikelle kun sanoin että onnittelit niin tuo luuli että nakkasin tietylle foorumille jotain viestiä. :D

      Poista
  11. Hurjasti onnea ihanasta tyttövauvasta! Tsemppiä arkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3 Arjen pyöritys on ollut vähän hassulla perällä todellakin. Onneksi ukkeli otti heti sen 2 viikon isyysloman. Muuten olisin ollut todella syvässä suossa..

      Poista
  12. Suuresti onnea suloisesta tyttösestä! ^^

    VastaaPoista
  13. Aww, mahtavaa! Oikein paljon onnea koko perheelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3 Mahtista!

      Siis karmeeta miten tuli Mahtavasta mieleen Mahtista ja mahtiksesta PEHMISTÄ! :D

      Poista
  14. Vastaukset
    1. Kiitos. <3 Onnea tulikin ihanan pikku ihmisen verran. Å____Å

      Poista
  15. Oih, hurjan paljon onnea hurjan kauniista tytöstä! <3 voi mikä miestennielijä teille kasvaakaan! ps. rakastuin kuvatekstiin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Minuu jo vähän jännitätä tulevat vuodet että miten kestää isukin hermot. Alkaako pelotella ja ahdistella kaikkia mahdollisia poikakaveri ehdokkaita.. :D Ei varmaan vielä pitäis mutta kun tuo on sulonen. ^____^ Ahihu. Kuvateksti on mustakin oikein hyvä. ;D Jotkun ne vaan jaksaa repiä noista tissikuvista varmana omia juttujaan. Hoh.

      Poista
  16. Oiiii onnea valtavasti! <3 - Tifa

    VastaaPoista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love