lauantai 6. lokakuuta 2012

Poikaystävän ulkoilutuspäivä

Ketun avoimesta kirjasta löytyi Villen piirtämä kuva joka nyt komeilee yläbannerina. Tilauksessa olisi onnellisia unia pieni kainalossa (tai omassa sängyssään). Kuvan piirtämisen aikana me kuulemma koisimme onnellisina. Uskoisko tuota?

Voi mahdoton että oli muuten mukava perjantai. Vietettiin rennosti aikaa äidit, vauvat ja suuret kakkupalat -kombolla kahvilassa. Lisäksi tuli käytyä syömässäkin ja shoppailemassa MINULLE! Nyt on kuulkaas tällä emännällä ihan oikeat farkut jotka mahtuvat kiinni. Tälläisestä mekkojen suurkuluttajasta tuntuu kummalle iloita moisesta asiasta. Tosin iloitsisin varmasti enemmän jos omistaisin edes yhden imetykseen sopivan mekon.

Tiedossa tänään "romanttista" meininkiä lemppari ohjaajani Wes Andersonin ja poikaystäväni seurassa. Haemme Makuunista jättisäkin karkkia jonka vuoksi en kohta enää mahdu uusiin pöksyihini. Kettu lähtee ystäväpariskunnan riesaksi. Pitäisköhän pakata varmuuden varaksi leikkikehäkin mukaan? :D Minua ei jännitä Ketaleen puolesta vaan ystävieni. Tuo tyttö kun osaa olla aikamoinen .. Niin aikamoinen.





10 kommenttia:

  1. Oikein mukavaa lauantaita teille :D

    VastaaPoista
  2. ihanaa lauantaita!
    moonrise kingdom on aivan mahtava leffa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä Wesin tapaan erikoisen hyvä. :D Ville varmaan ostaa leffan meidänkin hyllyyn jotta kerkeää selvittää elokuvan paremmin. Nuo kun ei meinaa tuntua aueta läheskään ekalla eikä tokalla kerralla. Mikä on hyvä!

      Poista
  3. Minäkii tykkäsin tuosta leffasta oikein paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin! Meikä nyt vaan on hiukan hidas noiden "uusien" elokuvien kanssa. :D Kaikki on kattonu jo esim. uusimman Batmanin ja meikä oli muka menossa vasta teatteriin kattomaan sitä.. No eihän sitä enää edes tule!

      Poista
  4. Ihanaista lauantaita koko poppoolle ja ystäväpariskunnalle. :) (Pääsin bannista <3) Farkut on pop, ite oon ihastellut yhtä revittyä paria kaupan hyllyllä mut hinta on liian yrmy. En oo oikein vielä niin nainen et pistäsin 80€ housuihin... <<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaaa loistavaa että pääsit takaisin! Ja noi mun farkut ei kyllä ihan ikeasti ole edes farkut vaan sellaiset venyvämmät kappaleet. Hih. Farkuista tosin menee eikä hintakaan ollut huimaava (22,90e). Itellä kävis tuo 80e mielessä ainoastaan kengistä. Sellaisista superhyvistä kävelykengistä. Huh.

      Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love