keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Samixet/WanhaEnsin me touhotimme yhdessä helisevällä puupalikka lelulla ja sitten pysähdyimme posettamaan kun sain Viken ottamaan kuvan hetken vinguttuani. Ei tuo tyttö ole kyllä yhtään enää mun näköinen. Koetimme sentäs pukeutua molemmat potkuasusteeseen. Kettu sai omansa ristiäislahjaksi ja minä kakskyt(joulu)kuusi-vuotis lahjaksi.

Aamuni alkoi muuten potkujen sävyttämänä sillä että Ketu opetteli sanomaan nopeasti "Ääti-ääti-ääti-ääti." Myös hiljaisesti sanottu "Äitihhh" on kuulunut Ketaleen sana makusteluun jo pidemmän aikaa. "Edistystä on tapahtunut nopeasti isänpäivän "Ba ba ba bababa."-sanomaan.

Lauloin itselleni paljon onnea vaan ensimmäisenä kaikista onnittelijoista. Pitäähän sitä olla joitain etuuksia vaikka Lätty oli yrittänyt tavoitella aamuseiskalta (en vastannut siihen aikaan). Kakkua saan kuulema vasta perjantaina koska se unohtui. Minäkin tein poikkiksen isänpäivä kakun viime perjantaiksi mutten unohduksen takia vaan ihan yleis hitauden takia. Niin ja toscapiirakka ei kelvannut vaan piti saada erikoiskakku.

On muuten suhteellisen siistiä että on facebookissa. Seinä täyttyy viesteistä aina kerran vuodessa. :D


Ps. Onnea myös rakkaalle Anskulle sinne Helsingin huudeille vanhentumisen johdosta. <3
Voin rehellisesti sanoa että unohdin mutta muistin tänään. 

11 kommenttia:

 1. ONKO sulla one piece?? aaa, mäki haluun. ootte söpöjä, ikävä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On. ;) Villeltä sain vanhentumislahjaksi. Oon ihan ihastunut tähän yli kalliiseen vaatekappaleeseen.

   Poista
 2. Suruvalittelut vanhentumisen johdosta! :)

  VastaaPoista
 3. Söpöt tyttöset! Oon miettiny tuommoista aikuisten potkupukua, onko se hankala käyttää? Luulis että vessareissut rasittais. Apua Kettunen on jo ihan pian puoli vuotias! Mihin meidän vauvat oikein katoaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo kyllä yhtään hankala. Oikein mukava kotiasu. :) Onneksi on vaan yksi vetoketju joka pitää vetää alas jos haluaa käydä vessassa. Yhtä helppoa kuin housut.

   Ketale on jo niin iso tyttö. Huh huh huh. Toivo tulee ahkerasti kohta myös huimaan puolen vuoden ikään. Nopsaan menee. Mutta oikeastaan ei haittaa. Kettu on nyt paljon kivempi kuin silloin vauva-vauvana jollin se oli liian avuton. Meike tykkää niin kehityksestä. :D

   Poista
 4. Hassut potkupukuset :):) ihanan värinen toi sun onepiece hihi.

  T.nammis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan samiksiii hei. Tykkään itsekkin omasta potkupuvustani. Tää on oikeasti sellainen hiukan tummempi kuin kuvassa mutta oikein loistava väri silti. ;)

   Poista
 5. Onnittelut tälläkin rintamalla. :) Ite en oo vielä hurahtanu noihin aikuisten potkupukuihin, ehkä sitten kun niitä saa Suomesta Pikachu-mallia ni keskustellaan asiasta uudelleen. :P

  Ootte niin hurrrrjan nättejä sekä äiti että vaavaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ;) hihiii. Pikatchu potkis olis kyllä niin pakko saada jos sellainen ilmaantuisi. Itse himoitsin playssa myyytävää Spider-man potkista joka maksoi vaan kolmekymppiä!!1 Pikkasen otti päähän kun pankkikorttini lopetti toimimasta kyseisessä kaupassa. Kurjaaaa.

   Poista
 6. Erittäin myöhästyneet syndeonnittelut!

  Mahtava potkiskuva teistä! Mullekkin on oma tulossa (lila <3) ja täytyy kyl varmaa matkia teitä ja ottaa meistäkin pikku-A:n kans oma potkiskuva blogiin. ;)

  VastaaPoista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love