tiistai 21. toukokuuta 2013

Terveisiä

Terveisiä Kreikan paahtavasta kuumuudesta!

Ja minä kun luulin että koto Tampereella oli kuuma. Ei se ollut mitään verrattuna tähän. Olen palanut toista kertaa elämässäni enkä ole edes ollut auringossa kuten siskoni Lätty ja Sallu. Kävin uiskentelemassa meressä ja se riitti. Kettu nauttii myös vedestä. Hän on kokoajan uittamassa vähintään kättään jossain.

Palaan paremmin asiaan kunhan keksin kuinka postaa puhelimestani kuvia blogiin. Jos jollain on ideoita kuinka Lumia 610sta saa siirrettyä bloggeriin niin jakakaa tieto kanssani. Lupaan etten postaa pehmeyttäni tänne. Vain säädyllisiä kuvia. >:))

Aika siistit 1-vuotis kemut. Jep.

4 kommenttia:

 1. Missä päin Kreikkaa olitte? Ihan järkyttävä matkakuume.....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah vastahan teikä kävi reissussa. ;D Mulla ei oo kyllä itellä ikinä matkakuumetta. Ehkäpä joskus? Mutta parempi näin ettei oo aina koneet ja junat tukossa kun kaikki haluaa liikenteeseen. :)

   Me oltiin sellasessa pienessä kylässä kuin Tolo. Ateenasta vähän alle 200km jonnekkin suuntaan ihan Kreikan entisen pääkaupungin Nafplionin vieressä. Siellä tietty tuli kanssa hengailtua.

   Poista
 2. No on siistit 1-vuotiskemut! Kade olen :) Yritän muuten vastailla siihen sun haasteeseen piakoin. Mulla on blogin päivitys jäänyt, kun meillä oli tosiaan muutto. Nyt ei oo kun kymmenen minsaa junalla keskustaan :) joten tervetuloa, kun täällä päin pyörit! Ja toki pyrin taas pian tulemaan Tampereellekin. Oikein ihanaa lomaa sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo mitään kiirettä haasteen kanssa. Itellä meni öhöm.. yli kuukausi toteuttaa se. :D Ja eipähän noita aina jaksa.

   Mun pitää niin päästä nyt käymään siellä!! En voi enää paetan tyhmän tekosyyn varjolla että asuisitte jossain kaukana minne en löydä. Pitää alkaa tsekkaileen vapaita päiviä vaikkapa ihan yksikseni jos pääsisin liikenteeseen. Voitais käydä vaikkapa yksillä? ;) Tervetuloo tännekkin. <3

   Toivottavatsi tavarat ovat alkaneet löytää omat paikkansa. Oot mestari kyllä kodikkuuden luomisessa joten en sitä epäile etteikö olisi. :)

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love