maanantai 2. syyskuuta 2013

Mitäs me samixet + Linnavainion julkaisu!

Joitain päiväni kohokohtia. Pukea meidät mätsääviin asuihin. Tästä asiasta on ollut joskus paljonkin juttua kaksplussalla ja vauva-foorumeilla kotiäitien päivien kohokohdista. Kylläkin lapset puetaan samantapaisiin asuihin eikä koko perhe. Kyllähän tuo oikeasti on aika hauskaa eikä tämä ole ollut ainoa kerta eikä varmasti myöskään viimeinen. Ehkä hieman noloa? Vai onko teistä? Meikästä on ihan jees olla tekstiilikaksonen Ketun kanssa.
Kohta ollaankin Ruotsin maalla ihmettelemässä paikkoja naisvaltaisella porukalla. Ville jää työhuoneelleen pakertamaan uuden sarjakuvansa kanssa hyväksytysti tunteja putkeen kun koti ammottaa tyhjyyttään meistä tytöistä. Jos joku sattuu olemaan viikonloppuna Helsingissä ja liikkumaan Sarjakuvafestareilla niin poiketkaa ihmeessä Musta Ritari Kustannuksen pisteelle hankkimaan Villen sarjakuva nimeltä Linnavainio.

Linnavainio sua oottanut oooooooon. Kyseistä sarjista Ville suunnitteli, kirjoitti, luonnosteli ja piirsi tunteja ja aina tunteja poissaolevana perheen touhuista. Parempi olla hyvä ellei jopa upea teos. En ole itse vielä nähnyt pokkaria painettuna. Jännittää! Niin ja ollaanhan mekin viikonloppuna Helsingissä. Saa tulla morjestamaan jos törmätään. :)

8 kommenttia:

 1. Ihanan suloiset tekstiilikaksoset ♡

  VastaaPoista
 2. Olette te vaan niin suloisia :)

  VastaaPoista
 3. Ja mulla on tapana pukea Mies ja Poikanen samiksiksi :) Tosin Mies valitsee ihan itse itselleen vaatteet ja minä valitsen Poikaselle samanlaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan loistava idea! Tuohan on paljon ennenkuulumattomampaa varmasti kuin äiti-lapsi samoissa taikka lapsi-lapsi ja ehkä vielä lapsi samoissa. Mun tarvii alkaa haalia Ketulle bändipaitoja (Deftones, Prodigy, Original Heteroes..) ja cooleja muita printtipaitoja (Weezel, Super Mario..) hehee. Tästähän vois tulla aika hauska harrastuskin jos veisi äärimmilleen. :D

   Poista
 4. EIKÄ miten SÖPÖJÄ olette! Haluun nähdä sinut ja Ketun, mennään joku päivä yhdessä leikkimään! Kun olette reissuiltanne tulleet :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nähdään. <3 Meillä ei oo mitään sovittuja alkaen huomen aamusta. :D

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love