maanantai 25. maaliskuuta 2013

Kah kah

Mou!

Tässä ollaan vilkuiltu ja rapsuteltu paljon koiria. Jossain tässä lähinaapurissa olisi mahdollisesti syntymässä Vehniksen pentujakin.. Koirakuumeeni ei hellitä vaikka tiedän että en laiskuudeltani selviäisi pienestä lapsesta ja koiranpennusta yhtäaikaisesti. Silti haaveilu on pakollista.  

Tampere Kupliin myyntikojuilla eräässä pöydässä meitä vastaan tuijotti Pikachu jonka huomattuaan Kettu alkoi hihkua "Kah kah!" Eli siis selvennettäköön että tietty hän tarkoitti sanoa PiKAHchu. Ei tuo puhuminen ole vielä vahvimpia taitoja.

Ketale on muuten jo päälle kymmenen kuukauden ikäinen rontti. Oma tahto on välillä liiankin suuri. Tänään esimerkiksi tyttö sai raivarit meidän poistuessa leikkipuistosta jonne jäi temmeltämään muita pieniä. Puhumattakaan kahvilasta josta koetimme pikapikaa paeta Ketun alkaessa kiljua koska ei saanut kömpiä lattialla.

Faaak. Marakassi tippui sohvan taakse. Onneksi joku nostaa sen jotta tavaran voi pudottaa kohta uudestaa.
Perhekuva; Hiero mua jaloista, älä revi minuu tukasta, leikitään. 
ps. Ei kannata rekata netflixiin tai ei jää aikaa blogille/elämälle. True fact!
(+poke)

8 kommenttia:

 1. Netflixistä en tiedä, mutta elämälle ja blogille ei jää aikaa jos on htpc ja ihan älytön määrä erinäisiä sarjoja katottavana, esim. Smallville jota mie tapitan päivät ja iltasin sitte miehen kanssa katellaan Criminal Mindsia tai Star Trekkiä :D

  Onneks mulla on kuitenkin SATS-jäsenyys joka velvoittaa mut poistumaan kotoota vähintään 3 kertaa viikossa. Sekin tosin vie sitten blogiaikaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Smallville <3 Raskauteni sarja. :D Eli katoin kaikki 10-kautta silleen putkeen tekemättä juurikaan muuta kun käväisin töissä välissä. Star Trek lapsuuteni pelastaja sarja <3 Criminal Mindsiin en ole viel äkoukussa mitä nyt erinäisiä jaksoja on tullut itekkin katsottua (vaikuttaa kyllä hyvälle). Samikset siis. :D Ei vitsit noita koukuttavia sarjoja.

   Mullakin on ensi viikoksi sali-jäsenyys! :D Lolz. Tsemppiä sulle sen sali-jäseyytesi kanssa. Kerro sitten kuinka oot jaksanut käydä (meinaa mua oikeesti VÄHÄN hyvin vähän polttelee myös oikea jäsenyys.. Oon vaan nini laiska ja saamaton.)

   Poista
 2. sun blogin kuvat on kyllä parhaimmistoa. <3 :'D

  - jade

  VastaaPoista
 3. Kah kah <3
  Haha, huomaan kans että Netflix vie aikaa elämältä ja blogilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netflix, meidän kaikkien pyllyjen juurruttaja sohvaan kiinni (eikä tietsikka penkkiin niinkuin ennen).

   Poista
 4. Ihana Ketale taas! <3 (Tai aina, whatever)
  Täälläkin ihan arrrrmoton koirakuume, ollaan ensi vkl muuttamassa toiseen rivarikämppään, jossa olis aidattu etupiha JA takapiha. Mieti sitä sisäsiistiksi opettamisen helppoutta kun ei tarviis joka syönnin ja riehunnan ja unien jälkeen pakata lasta ja itseä ja koiraa ja lähteä pihalle, kun voisi vaan avata takaoven... Ei! Ei koiraa! EI! ....pä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AAA! Sulla on kyllä ihan unelma tilanne koiran ottamimselle. Ei mitään taistelua että kuka lähtee nyt lenkittään koiran kun vauva kirkuu tai vie muuten huomiota. Voi vaan päästää käväseen pissala pihalla itsekseeen ja sitten käyttää myöhemmin oikealla lenkillä. Voih. Ehkä muakin alkaa vähän lämmittää rivarit nyt.. Tai siis paljonkin. En ole miettinyt koko tuota mahdollisuutta kysiessä asumismuodossa! JES!

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love