maanantai 8. heinäkuuta 2013

Vielä hetki ja sitten kokonainen taas

Heipä hei!

Tässä sitä on tullut nyt vihdoin vietettyä sitä "perheetöntä" elämää muutama päivä. Hommia riitti niin paljon etten ehtinyt muutamaa kertaa enempää ihmetellä uutta tilannetta. Sain äsken puhelun että junassa ovat ja kohta kotona. Kiireen vilkkaan heivasin vieraat miehet ulos (siis Hempen miehen perheineen), siivosin ja pesin kuusi koneellista pyykkiä. Ruokakin on jo puoliksi valmis. Tehokas aamu.

Muuten viikonloppuni meni oikein nopeasti samaan tapaan kuin kaikki muutkn päivät Ketun kanssa. Tosin olin nyt osallisena siskoni perheen lomassa. Kävimme uimassa, kirpparilla, leikkipuistossa ja ämmillä. Leivoin ja söin liikaa suklaata. Siskon mies osti Tallipihan Suklaapuodista myös paljon lisää erilaisia suklaita. Ihan kuin tekemäni suklaakakku ei olisi ollut tarpeeksi tuhtia. Uskokaa minua, se oli. Särkänniemeen ei menty koska 37e henkilöltä olisi ollut Koiramäestä ja delfinaariosta liikaa. Minusta on erikoista että alueliput ovat poistuneet lähes kokonaan käytöstä.  Luultavasti joku kokeilu tälel kesäkaudelle. Ainakin toivon niin! Minua houkuttaa vasta avattu Koiramäki kovasti. Olen koettanut kurkkia sinne aina pyöräillessäni paikan ohi.

Ville kertoi puhelimessa että he olivat olleet mustikassa. Mitä tekee Kettu? Nukahtaa metsään! Voin kuvitella näyn kun pieni tyttö simahtaa kaikkien niiden herkullisten mustikoiden syönnin uuvuttamana mättäälle. Itse kiroilisin vieressä vaatteita joita en saa enää millään puhtaaksi. 

Käytiin viimeviikolla hevosia morjestamassa when suddenly wild horse appeared!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Itse kammoan niin kaikkia mönkijäisiä ettei siitä tulisi mitään mutta kyllähän ne kuuluvatkin luontoon joten siellä ovat. Nukkuisin itsekkin mieluusti jos olisi kunnon alusta ja sääskiverkko. Hihihi.

   Poista
 2. Ihan älytöntä rahastusta kyllä toi 37 euroa jos haluaa vain viettää aikaa alueella eikä laitteet niinkään kiinnosta tai jos haluaa käydä vain esim. delfinaariossa. Eipä tartte mun enää koskaan Särkänniemessä käydä jos toi lippupolitiikka pysyy jatkossa samanlaisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO niimpä! Itselläni ei kestä en'ää pää pyöritystä. Ne oksennukset laitteissa ovat aikuisten eivätkä lasten. :D Luulisi että tästä vuodesta viisastuneena ensi vuonna normaalit alueliput olisivat jälleen mahdollisia. TOivon!

   Poista
 3. Mulla on ens viikko edessä kokonaan YKSIN!! Jaiks!! Mies ja ipanat jäävät mökille viikoks kun mun pitää tulla töihin uurastamaan. Kyllä ne päivät vielä menee kun keksii vaan tekemistä ja on töitä mut entäs ne illat ja yöt!! Ikkunan takaa vaanivat zombit ja sänkyjen alla piileskelevät hirviöt on vaan mun seurana.

  Onneks on tosin toi karvanen murtohälytib vielä hoidossa tän kuun loppuun ni ehkä justjust selviin. Mut en oo siis näin pitkään ollut yksin sitten vuoden 2008.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh miksi mulle ei oo tulltu ilmotuksia uudesta vietsistä ! Huomasin tänKIN vasta nyt.

   Toivottavatsi oma yksinäinen perheetön viikkosi sujui leppoisissa meiningeissä ilman kaikkea pelottavaa? :D Oot aika rohkea!

   Hurjaa kuulla että nyt vasta ekaa kertaa tuollaisen ajan. Tosin en oo kyllä ite ollut vielä yhtään yötä yksinänni vai olenko? En. Siis ilman perhettä, jotain perhettä edes. :D Jso ei oo lapsi ja mies niin sitten on systeri. Saa nähä tuleeko itelläkin meneen noin pitkä aika pitkään yksinolo aikaan? Niin ja kuten sanoin, oot hurja! :)

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love