keskiviikko 21. elokuuta 2013

Viikonloppu

Mou.

Mukava viikonloppu takana sisältäen ystävän synttärit, chilifestiä, ilta rientoja, kahvilapäivän ja kaikki tämä kera setä-Andyn ja Villen (ei se perus Ville). Perjantaina otimme Saikun kanssa rennosti hänen kunniakseen syömällä ja tahkomalla Donkey Kongia tarkoituksena pelin 100% läpäisy. Etenimme tehtävässämme jonkun verran mutta onneksi tekemistä edelleen riittää koska erikoiskentät eivät ole liian helppoja ja peli on super viihdyttävä. Lauantaina taas uhmaava sadesääkään ei saanut meitä jäämään kotiin television valon eteen illasta vaan avasimme sateenvarjot ja suuntasimme ulos kohti Laikun lavaa ja keskustorin chilifestejä. Arvatkaapa kuinka paljon Hot-kastikkeella siveltyjä siipiä mahtuu yhteen mieheen kahdessatoista minuutissa? Ennätyksen napannut mies voitti viime vuotisen tuloksensa yhdellä enemmän syödyllä ja oikea vastaus on seitsemän kymmentä. Ihan hullua! Itse vedän puolessa tunnissa sen paritoista, hyvällä mäihällä viisitoista. Mahtaa mahaan koskea jälkeenpäin.

Plevan loistavan siman rohkaisemana pakotin Viken (se perus Ville) lähes suoraan töistä mukaamme liikenteeseen. Kerrankin ilman suurempia vastaväitteitä hän liittyi seuraamme. Illan kohokohta itselleni oli varmasti tiimiytyminen Aliaksen pelaamiseen Viken kanssa. Emme ole luultavasti ikinä pelanneet yhdessä sananselityspeliä. Nyt oli oikea hetki näin kahdeksan yhteisen vuoden jälkeen. Kotimatkalla iski nälkä joten pojat päättivät valmistaa hampurilaisia. Itse nukahdin mutta aamupala oli täydellinen.

Tiimi Kettu&Lätty kannustavat wingssien syöjiä.
Kamuja.
Ravintolapäivän lemppari paikka.2 kommenttia:

  1. Ihana neule pikkuisella päällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikä fanittaa sitä myös. Kummityttöni vanha neule. Tai siis ei kovinkaan vanha mutta kuitenkin. Koetan vaalia sitä että ei menisi likaiseksi kuten kaikki muut vähänkin hempeämmän väriset.

      Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love