maanantai 30. heinäkuuta 2012

Julkista tissiä

Minut houkuteltiin tänään pelaamaan salille sulkapalloa. Kettu oli tapansa mukaan samassa paikassa kuin minä. Uni ei tietenkään maittanut vaan maitoa oli saatava. Hänellä tuntuu olevan kokoajan tissinjano näiden helteiden vuoksi. Aloin siinä sitten (ilmeiseti kovaan) ääneen puhumaan seuralaisilleni että pitää imettää taas vauva. Sillä samalla sekunnilla ilmestyy verhon takaa pojan pää..
13 kommenttia:

 1. Zomfg, eikö sua hävetä! Tollai yyberjulkisella paikalla vilauttelet! :'D
  Miten sulla muuten maito riittänyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ei tuolla salissa ollut muita kun meidän porukka eli äiti ja ystäväni. Verhon takana taas oli niitä poikia..

   Maitoa tulee ja jos ei tule niin pumppaan ja johan tulee. Öisin varsinkin heräilen lammikoista.. Poikkiksen mielestä minusta ei ehkä tule silti tarpeeksi maitoa koska vauva haluaa syödä kokoajan. Itse veikkaan kuumuutta.

   Poista
  2. Vettä voi kans tarjota, jos tuntuu että ei jano mene ohi pelkällä tissittelyllä. :) Ihan näin FYI.
   Pääsisipä jo itsekin tissittelemään, ei voi muuta sanoa..

   Poista
  3. Aa en oo tiennytkään että vauvoille sa antaa vettä. Ei ollut ylläri meinaan kun en en vauvoista oikein tiedäkkään mitään. :D

   Poista
  4. ei vielä kraanavettä. Jos välttis haluaa antaa niin se pitänee myös keittää....

   Poista
 2. *katsoo kiukkuisesti* Miten sä voit tehdä tuollaista? No joo...

  Pikkuisille nämä kelit ovat kyllä valtavan kuumia ja kamalia. Me liikuttiin tuon nuorimmaisen kanssa ulkona aina iltaisin pari kesää sitten. Päivällä ei voinut kun oli niin kuuma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon jotenkin niin turtunut tähän tissittelyyn että sama se missä imettää. Lisäksi tuo syö niiiiin mahdottoman pitkään aina joskus että tulisi tylsää yksinään kyhjöttää jossain nurkassa.

   Meillä taas kotona on reilusti kuumempaa kuin ulkona. Ikkunat joka ikiseen ilmansuuntaan mahdollistavat tämän kokoaikaisen saunan. Pakko olla ulkona tai jossain muualla kuin kotona. Voisikohan kuumuus aiheuttaa senkin että lapsi ei nuku? Osaatko sanoa kun sulla on kokemusta enempi ja useamman osalta? :)

   Poista
  2. Nyt työnnän lusikkani tähänkin soppaan, en äitinä vaan lastenhoitajana.. :D
   Tottakai kuumuus voi vaikuttaa siihen jos lapsi ei nuku. Itsekään en saa hyvin unta kun on kuuma, miten sitten lapsi, joka ei pysty säätelemään lämpöään läheskään yhtä hyvin kuin aikuinen?
   Sellainen vinkki, että alulakana jos on kosteahko, niin se on myös viileä. :)

   Poista
 3. otsikko ilahduttaa minua suuresti!

  miusta tuntui välillä, ettei maito riittänyt, tissit ei olleetkaan enää kivikovat, ja siksi olin paniikissa ja iltaisin join aina alkoholitonta olutta, se nostattaa maitoa, samoin kuin imetystee, suosittelen. poistavat ainakin stressiä asiasta. luultavasti kyllä on kyse just tuosta kuumuudesta, eihän se ihme ole jos janottaa kun on helle ja pitäisi vielä jaksaa kasvaakin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmh en olekkaan kuullut tuosta imetysteestä! Osaatko kertoa mistä sellaista saa? Mullakaan ei ole tissit enää kovana kuin pari kertaa päivässä ja sekin menee itsekseen ohi vaikka vauva ei olisi tyhjentämässä. Systeri joi hulluna kotikaljaa maidonnostattamisen ylläpitämiseksi.

   Ja otsikko ilahdutti minuakin. Voin vaan kuvitella minkälaisin hakusanoin tänne nyt eksyy porukkaa. :,D

   Poista
 4. Mahtava otsikko! Itse olen about päivästä kaksi (Pikku-A:n syntymän jälkeen), ollut sitä mieltä, että tissini nyt vain ovat suht julkista kamaa. Lähinnä siis on lähestulkoon aivan sama kuka ne näkee, jos pojallani on nälkä. ;D

  Hienoa, että sielläkin on maito riittänyt. Toivottavasti meilläkin, nyt ainakin vielä näyttää riittävän. Poika jopa välillä hermostuu, kun maito tulee ilmeisesti hiukan suihkuamalla.. :o

  Ai niin, ja täältä (http://www.imetystukilista.net/, olen itse tankannut paljon imetystietoutta. Kiva sivusto. :)

  Kivaa elokuun jatkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se silleen että jos itselläkin on nälkä niin kyllä minä vetelen sen omenan tasan siellä missä sattuu nälättämään. Itse olin joskus (aaaaikaa sitten) suhteellisen unohko tyyppi kroppani suhteen ja nyt kuljetaan tissit paljaana missä sattuu. :D Ihmeellisiä muutoksia nuo vauva-otukset saavat aikaan.

   Tiedän sivuston mutten ole kerinnyt vielä tsekkailla sisältöä. Mutta ehkäpä nyt kun suositteletkin.

   Kivaa elokuuta myöskin teijän uudistuneelle perheelle. ;)

   Poista
 5. onko siun lapsen nimi oikeasti kettu? :) jos on niin söpö nimi :3

  VastaaPoista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love