torstai 19. heinäkuuta 2012

Kahdenlaista jännitystä

Meitsi on ollut tässä hiukan kipuisena vatsaonteloista. Sellaista synnytyssupistelujen kaltaista ikävä kipua. Eilen kipu oli pahimmillaan mutta oli vaan pakko postata nuo edellisen postauksen hassuttelu kuvat. Vikke lähti musisoimaan ja meikä tietty soitti äidille että tulisi pelastamaan. Onneksi hän on niin rakastanut pikku ketaleeseen muuten olisin ollut syvällä. Kyseisenä yönä en jaksanut edes voivotella oloani kun vauva heräsi kerta toisensa jälkeen turautettuaan vaippoihin kunnon setit. Alkoi vaan naurattamaan tytön hymyily ja hassut juttelut keskellä yötä pyllyä pestessä.


"Kiiiih, Guuuh"


Kyllähän se jännittää että onko kohtutulehdus edelleen päällä. Kohtapuolin lääkäriin esittelemään paikkoja.

Tytön näppylät ovat kuivuneet ikävän karheaksi punoittavaksi ihoksi. Rassukka.

Aamummalla joku rinkutteli hurjalla virkainnolla ovikelloamme. Mietin että onko se taas tv-lupatarkastaja vai kenties ehkä poliisi kun tuollalailla? Eikä mitään sellaisia vaan postimieshän se kiikutti 3 pakettia syliini ja salamana hävisi jatkamaan kierrostaan. Yksi niistä oli minulle (se isoin) ja pienimmät kaksi Villen nimi päällään. Viken paketit sisältävät ehdottomasti uusia pelejä. Hölskyttelin toista ja toisen muoto on selkeästi DS:n pelikotelo. Pikkusenko himottaisi avata ne paketit. Eikä oikeastaan edes pikkusen vaan PALJ0N!

yaaawn

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti lääkärissä asiat selvisi ja kipuilut helpottaa. Tsemppiä!

    Ooooi voi pelit <3

    VastaaPoista
  2. Voi voi. Heti päivystykseen jos kipuja vielä. Vauvan namppeliin ihoöljyä. Ihanalle pikku perheelle terkut ja kunnon rutistus hali Eikuli tätiltä.....Ikävä

    VastaaPoista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love