torstai 4. lokakuuta 2012

Kettu 4kk ja vähän päälle

Neljän kuukauden ikäinen Kettu osaa ja tekee juttuja
 • Syö porkkanaa lusikallisen vastapuristetun maidon seassa
 • Nukkuu kahdet päikkärit päivässä (!!JES!!) (oliskohan nyt neljäs päivä menossa näin)
 • Kasvattelee punertavia hiuksiaan, mutta takaraivon kalju on edelleen kalju
 • Juttelee enemmän
 • Nauttii asioiden katselemisesta ja koskettelemisesta
 • Kädet menevät suuhun turhan usein, kaikki menee suuhun..
 • Liikkuu paljon.. Siis oikeasti tosi paljon.
 • Haluaa "kävellä" niin että häntä kannatellaan ja hän itse tepastelee
 • Rakastaa edelleen mustavalkoisia verhoja
 • Pitää puiden lehdistä
 • Tämän hetken lempilelut: Pehmeä Sonic-siili, leikkikehä ja äiti

Tässä ollaan viime viikon aikana tavattu ihmisiä ja "lenkitelty" minua Tampereen sievillä ruskaisilla teillä. En voi edelleenkään ymmärtää miksi ihmeessä halusin niin lujasti asua ydinkeskustassa kun täällä hiukan syrjemmässä on niin kaunista eikä pitkä matka silti minnekkään.

Maanantaisin MLL:n Laivatalossa järkätään vauvakerho johon ovat terveteulleita äidit, isit, mummot, papat vauvoineen. Jotenkin lahopäisenä kiirehdin paikalle jo yhdeksäksi ihmetellen että missä kaikki ovat.. Vastauksen sain siskoni intternettiä lainaten että ollaan pari tuntia etuajassa. Siinä tuli sitten testattua käydä Sokoksen salaatilla ensimmäistä kertaa kahdestaan Ketun kanssa. Hyvin onnistui! Vauvakerhostakin tuli ihan mielettömän hyvä mieli. Siellä oli muitakin kotona tylsistyneitä äitejä pienine vauvoineen.

Olen onnistunut yllättämään poikkikseni (ja itseni!!1) ruoan laitollani. Harvemmin on tullut jaksettua valmispizzaa uuniin lykkäämistä suurempaa tehdä mutta nyt kun Ketale on nukkunut useampana päivänä päikkärit niin meikänkin innostus keittiötä kohtaan on kasvanut. Jes. Kyllä musta vielä oikea kotia hoitava emäntä kehkeytyy. Joskus tulevaisuudessa.

12 kommenttia:

 1. Ja minä unohdin taas koko kerhon... Hyvä minä! Ps. Ihana taitava Kettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä ens viikolla? :) Sieltä tuli niin hyvä mieli.

   Poista
  2. Ens viikolla joo. Minäkin haluan tulla katsastamaan sen :) Mennaan vaikka samaa matkaa, jos sulle sopii! Minäki haluan niin hyvän mielen.

   Poista
  3. Mennään ihmeessä. :) Eihän sellaisia vauva söpöläisiä kattelemalla (ja muiden äippien kanssa höpöttelemässä) voi tulla kuin hyvä mieli.

   Poista
 2. miuuu! millon mä saan tulla kattoo sitä ja te meette naatiskelemaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi no mieluusti vaikka ens viikolla! Voisimme lähtä Villen kanssa syömään. Nyt viikonloppuna Sara ja Juuso lupas vaahtia Kettua että me päästään leffaan.

   Poista
 3. oiijjj, Kettuhan on jo etevä tyttö:) Ja jos tää olis naamakirja, niin toi kahdet päiväunet sais heti mun tykkäykset! Oujea, nukkuva lapsi on mukava lapsi, vaikka siis on lapset (varsinkin ne omat) muutenkin mukavia, mutta ymmärtänet pointtini. Pakko hehkuttaa tähän väliin, että oma poikaseni ymmärsi viime yönä nukkua useamman tunnin putkeen, vähänkö olen kuin uusi ihminen!

  Mekin ollaan käyty vauvakerhossa, itse myös yli-innokkaana ensimmäisellä kerralla olin paikalla klo9, kun muut alkoivat valua paikalle joskus 10 jälkeen:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo tykkäyksiä päiväunista! Kyllä niitä samaisia jaan kaikille muillekkin kun lapset nukkuu. Silloin tuntuu että kaikki on tosi hyvin ja I CAN DO THIS! :D Että todellakin ymmärrän täysin.

   Tulee pakostakin mieleen että on hiukan tylsää yksinään ja tekee mieli tavata muita ihmisiä kun ollaan etuajoissa jonottamaan nähdäksemme vieraita ihmisiä. :D Niin ja onhan se kohteliasta tietty olla ajoissa paikalla. Mutta että tunti tai kaksi etuajassa.. Voi meitä.

   Poista
 4. Aaws, meilläkin on punatukka täällä vetelemässä päikkäreitä :) Tajusin kauhistuneena, että meidän mötkälekin on ihan kohta jo 4kk. Mihin aika oikein menee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastahan me tuskasteltiin mahojemme kanssa ja nyt nuo ovat olleet mahan ulkopuolella lähemmäs puolivuotta.. :D Ei hittoooo.

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love