torstai 11. lokakuuta 2012

Lisbe babbyna

Meikä oli sellainen 2860 grammainen kirppu syntyessäni. Minun ja Ketukan yhdennäköisyys on ilmiömäinen muutamia poikkeksia lukuunottamatta. Itseltäni puuttuivat ne "michelinin renkaat" jaloista joita Ketulle on muutama kehittynyt kovan vampyyrimaisen imemisen tuloksena. Ja pienellä tuntuu muutenkin olevan hiukan enemmän muotoja kuin minulla oli. (Nykyisinhän olen pelkkää naisellista pehmeyttä ja muodottomia muotoja hohoh.) Silmämme poikkeavat myös ainakin niin että omat mustuaiseni ovat aina olleet hyvin suuret ja Ketukalla normaalin kokoiset.

Jos me olisimme syntyneet mystisesti samaan aikaan ja meidät asetettaisi vierekkäin niin näkyvin ero olisi korvani jossa lehotti rankan punainen syntymämerkki.


8 kommenttia:

 1. Olet sinäkin ollut varsin valloittava pikkuinen :)

  VastaaPoista
 2. Voi apua, no on teissä kyllä todella paljon samaa näköä! Silmissä vaan vähän eroa teillä. On siinäkin kaksi söpöliiniä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmät on kyllä ihan erivärisetnäköiset jotenkin.

   Hyvä kun just tänään sain vihdoin pari kuvaa tänne niin nyt Kettu ei taas tunnu näyttävän minulta. Miten se vieläkin voi muuttaa ulkonäköään päivittäin?

   Poista
 3. Ihan on kettu sun näkönen! :-) Ootpa ollut söötti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ^___^ Ollaan kax marjaa metsässä.

   Te ootte kyllä Eemin kanssa kans tosi paljon saman näköisiä. Silleen samalla jännää koska hän on poika mutta silti hyvin hyvin paljon äitinsä näköinen. Hienot geenit! :)

   Poista
 4. Yhdennäkösyyttä kyllä löytyy huomattavasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyyl! Äiti taas eilen sanoi että meinaa sekoittaa meidät (vaikka olenkin jo hyvin hyvin suuri aikuinen)..

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love