tiistai 4. joulukuuta 2012

041212


Edelliseen postaukseen lisäys että oma äitini taiteili vielä sinisen linnanmuotoisen kakun. Tai ainakin siinä oli torneja. Hehe. Aikamoisia kakkumonstereita liikenteessä. Itsehän tahkoan jälleen taskumonstereita jotka paremmin Pokemoneina tunnetaan. Olen nykyisin myös Ninetailsin ylpeä omistaja. Kymmenen vuotta Pokemonien kouluttajana ja vasta nyt tajusin xiitata sen verran että tietäisin miten Vulpix kehitetään.. Mmh jees. Internet tekee sen liian helpoksi.

Ketun rontti on alkanut istumaan omin avuin. Sitä ei voi enää stoppailla uuden taidon suhteen koska hän vetää itsensä kokoajan pönöttämään "kilpajuoksijanlähtötilanne" asentoon. Toinen jalka suorana edessä ja toinen koukussa takana. Siinä pysyy muuten yllättävän hyvin paikoillaan. Muutaman kerran olen joutunut pelastamaan kaatumista säikähtäneen tytön. Tietysti yritän vuorata hänet tyynyillä ja peitoilla jotta pää ei kolahtaisi. Sekin tosin tuottaa hankaluuksia koska Ketu haluaa opetella konttaamista. Muutama metri onnistuu silloin kuin kukaan ei näe. Hän ottaa onnettoman pieniä askeleita kerrallaan joten silmät hämääntyvät vaikka seuraisi koko ajan tapahtumaa. Aika ninja.

Meikä on tuskaillut joululahjojen kanssa mutta nyt alan olemaan voiton puolella. Käytiin kunnon tyttöporukalla Ideaparkissa shoppailemassa. Minä ja Kettu sekä ystäväni oman samanikäisen pikkuisen kanssa. Sillä ajalla kun me emännät olimme kaupoilla oli ulos kehkeytynyt aikamoinen myräkkä lumineen kaikkineen. Lunta. <3

--

Pomputtaassa on arvonta. Käy ihmeessä tsekkaamassa blogiakin. :)4 kommenttia:

 1. Teillä jo sentään istutaan, meillä ei poika suostu istumaan sitten millään. Kovaa vauhtia kyllä pääsee pyörimällä ja kierimällä. Ens viikon neuvolassa saadaan luultavasti huomautus tosta istumattomuudesta, mutta minkäs sille voi, jos toinen ei vaan halua istua. Syöttötuoissa istuu tyynyjen avulla jo paremmin ku ennen. On ilmeisesti niin kiire päästä eteenpäin, ettei ehi vaan jäädä opettelemaan jotain tylsää istumista. Siltä ainaki tuntuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isumiseenhan ei oo ilmeisesti vauvoilla mikään kiire. Kerkeääselkä kehittyä paremmin. näin oon ymmärtänyt. Itteä jopa nyt hiukan ahdistaa kun tyttö tuntuu vaan pönöttävän isumassa kokoajan. Kaatunutkin vaan ihan muutamia kertoja koska löytänyt nin hyvät stopparit (jalkansa molemmille puolilleen).. Nyt tais loppua konttaamisen opettelu. Sais Kettuki vaan temmeltää pyörien.

   Poista
 2. Konttaamassa jo? Joko on kaikkiea päin törmäilty ja noustu sitkeästi ylös? Kuin tein pikkukettu voi ko alkaa liikkua? En kestä...

  VastaaPoista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love