perjantai 30. marraskuuta 2012

Meillä syyään


Meikää on tässä viimeaikoina hemmoteltu erinäisillä asioilla. Ystäväni S siskoineen olivat leiponeet makoisan vaalean mokkakirjain "kakun". Ja jep, suuri paljastus tähän samaan syssyyn. Ihka oikea nimeni. Kettu saa muuten väännettyä otsansa Pikku Myyn lailla kurttuun. Saa nähdä mitä muita yhtäläisyyksiä ilmenee.

Sarde pisti sitten hiukan vielä kovemmat panokset jääkaappiin. Nimittäin dominokeksipohjalla varustetun kolmen värin kakun Kinuskikissan reseptillä. Sori herkuista. Yleensä kuolaan Nellin pöytää mutta nyt oli aihetta juhlaan kerrankin koska makoisat asiat olinkin meitsillä. HAHAHHAAAAA NAM.

Kettu ei syö vielä kakkua tai sokeria vaan; perunaa, bataattia, sipulia, valkosipulia, tuoretta basilikaa, porkkanaa, parsakaalta, kukkakaalta, neljänviljan puuroa ja maissia nyt ainaskin. Oon ollut sen verran laiska ja ostellut Lidlista (halvinta mahdollista?) hedelmä-ja marjasose pilttejä.Vasen kaakku by Sarde. Keskimmäinen "kakku" ja löysät "muffinit" by Lisbe.
Ja sitten ihmettelen että missä mun vyötäröni on? :,,D

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ihan parhaus kakku! Jos olisin ollut fiks, olisin soittanut sutkin syömään.

   Poista
 2. Moro! Sulle löytyy tunnustus mun blogista. :)

  VastaaPoista
 3. Toi kakun koristelu on suorastaan nerokas! Kuka sen on tehnyt/keksinyt, saaks mä matkia jos joku päivä innostun leipomaan? Pliis pliis pliis! Mäkin, siis lapsi, tarvis joulukalenterin. Ehdotin äidilleni, että ostais meille suklaakalenterin. Ei menny läpi, ei kuulemma usko, että säästän suklaita poikaselle. Totta. Ne suklaat menis kyllä parempiin suihin ja leveämmille lanteille (mun).

  VastaaPoista
 4. Namnam, toi raitakakku on niin hyvvää! Meillä sitä tarjoiltiin ristiäisissä ja kyllä maar meni kaupaksi! :) t. Kyttääjä (makkarasukka.blogspot.fi)

  VastaaPoista
 5. Meän Miiallapa on samanlainen suklaakalenteri! <3

  VastaaPoista
 6. Aivan mahtava kyllä tuo Ässämix-kakku! Täytyy kyllä ehkä käyttää ideaa, joskus hyväksi. ;)

  VastaaPoista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love