sunnuntai 3. marraskuuta 2013

R*n dömnez


Päätin tässä eräs ilta värjätä vihdoin hiukseni värillä joka on odotellut kaapissa jo jonkun aikaa. Suurena innoittajana toimi MouMoun vaaleanpunainen tukka. Omastani piti tulla sininen vaikka pinkistä olen haaveillut vuosikausia sitä uskaltamatta toteuttaa. Joskus kaupassa vaan käy niin että mukaan lähtee täysin muuta kun oli alunperin ajatellut. Minulle käy näin usein ihan ruokaostostenkin kanssa ja saan kuulla tästä mokailustani viikottain.

Fantasyn sinisestä tulikin hiuksiini ihana merenneitonen väri. Tai Villen sanoin homeen värisethän nämä ovat. Whaaaat eva meitsi tykkää ja sehän se on tärkeintä.Kettu muuten rakastaa katsella itseään photo boothista tietokoneelta. Liikkuvalle kuvalle pitää näyttää kaikki hassut ilmeet ja temput. Peilit myös oi joi mitä pussaus kavereita. Tai siis hän on itse itsensä paras pussauskaveri.


ps. Meitsi on edelleen liian väsynyt ja kohta varmaan ilman kamujakin koska en vaan jaksa. Pliis antakaa aikaa älkääkä vihastuko taikka unohtako. En tapaa enää edes äiti/isi kamuja. X___X

4 kommenttia:

 1. Koita jaksella! Voimahali <3 Ja sun hiuksethan näyttää tosi hyvälle! :) Kun jakselet, niin ois ihana nähä! Mut elä ota mitään ressiä, rennosti vaan! Me ollaan täällä tampereella vielä monta vuotta, joten eiköhän me keriitä treffailla! - Josefina ja Amelie (tämä ei taaskaan suostu julkaisemaan kommenttia mun omasta profiilista. Tänx blogger!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Joo meitsi on ottanut hiukan liiankin rennosti. Kiloja alkanut kertymään vanhojen päälle. O ouu. Mulla on ens viikolla pari lääkärikäyntiä mutta jos en niiden vuoksi oo ihan hajalla niin tehään jotain! <3 Mulla in teitä ikävä.

   Poista
 2. <3

  Terkuin, matkahippibeibesi

  VastaaPoista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love