maanantai 21. lokakuuta 2013

Mo!

Pitkän hiljaisuuden jälkeen tulen valottamaan vähän tilannettani.

Aloitin tosiaan työt ja siitä lähtien olen tuntenut oloni hyvin hyvin kurjaksi. Fiilikseni eivät johdu itse työstä vaan siitä kuinka joudun aikani käyttämään. Tapasin ennen lähes joka päivä ystäviäni. Nyt vaikeista työajoistani johtuen näen tuttujani ainoastaan töissä töiden lomassa. Villeä en näe sitäkään mitä ennen. Hän nousee aamuisin ennen meidän tyttöjen heräämistä ja lähtee työhuoneelle työstämään sarjakuvansa kakkos osaa. Vietämme Ketun kanssa kahdestaan päivän aamun tunnit syöden ja  leikkien ulkona kuin sisälläkin. Teen eväät, pukeudun valmiiksi pyöräilykamppeisiini kenkiä jalkaan laittamista lukuunottamatta. Ville pyyhältään kotiin ja teemme läpystä lapsen vaihdon. Pyöräilen töihin johon menee lähemmäs tunti peseytymisen takia. Hikoan. Ja alkulähtöni jälkeen olen kymmenen tunnin kuluttua kotona. Myöhään illalla siis. Lösähdän hetkeksi sohvalle television ääreen sitä oikeasti katsomatta ja nukahdan siihen.

Kappas se on aamu ja sama päivä uusiksi. MIKSI? EI EI EI!! .. fu fu fuuuuu

En halunnut tulla kirjoittamaan mitään tänne, enkä edes ehtinyt,  koska olisin mahdollisesti kertonut vain hyvin ikäviä asioita parisuhteestani jota ei enää näkynyt missään. Huusin poikaystävälleni viimeviikolla ja mietin väkivaltaisia ajatuksia. (entä jos potkaisen, huomaako se sitten minutkin) Olin hyvin turhautunut moneen muuhunkin asiaan kuin vain hänen ajankäyttöönsä. Siis oma ajankäyttönihän tässä on aivan syvältä. Missä mun ystävät on? Eikun hei, minähän oon töissä aina silloin kun he eivät ole. 

Hey pliiis miehet, huomioikaa emäntiänne. Ei tarvitse tehdä mitään sirkustemppuja kuten ystäväni hyvin sanoi. Halaus pahaan mieleen/hyvään mieleen tekee naisesta tärkeän. Naiset taas varmasti tietävät mistä oma mies tykkää ilman yksittäistä vastausta (esim. housut pois ja se suuhun).

"Elä huoli, me pidetään sulle kotona seuraa." 

4 kommenttia:

 1. Työelämä on tuota, että pitää oppia sumplimaan se työelämä, perhe-elämä ja kamujen kanssa oleminen. Se kun ei meinaa onnistua nytkään vaikka ikääkin on paljon enemmän :) Halauksia täältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vielä pieni toiveen sirpale että alkaisin joskus tehdä perus 8-16 työtä taikka vielä parempi olisi 7-15. ;) Tosin sitten sitä keksii varmasti jonkun muun asian joka hidastaa sitä oikeaa elämää. :D

   Poista
 2. Hyvä postaus! Nauroin, vaikken missään mielessä sinulle tai kurjuudelle vaan sun kirjoitustyylille! Olet ihana <3 Hyvää mieltä sinne ja helpotusta uuteen arkeen. JA jos sinä olisit minun emäntäni, kyllä halisin ja paljon!

  Ps. Miellä on teidän oranssi viltti :-D Voisi muutenkin nähdä taas sitten kun teillä siellä helpottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päätin kirjoittaa lähes kaunistelematta. Tälläisiä draama postauksia luen itsekkin mielelläni niin tätä pesi sitten muillekkin. Jos jollain menee vähän kurjasti ja siitä saa edes jotain koomisia piirteitä esiin niin miksei kertoisi niistä? Mun elämäni on muutenkin aika mustan huumorin keskellä.

   Meillä on aamut vapaana yleensä aina paitsi huomena ja keskiviikkona ja torstaina(koska sukua kylässä) mutta sovitaampa jotain leikkitreffejä tuleville hetkille!

   Viltillä ei oo kiire. :D Voisinhan peraatteessa hakea sen vaikka huomena mutta laiska olen joten en. :D

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love