sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Elämä on yhtä (eriä) juhlaa

Morrrjesta. 

Meidän piti lähteä käymään itä-Suomessa pyörähtämässä taasen mutta poikkiksen (hehe tänä vuonna kolkyt niin kiva sanoa poikaystäväksi) työt ovat niin pahasti kesken että eihän siitä mitään olisi tullut. 

Tästä johtuen meikä pääsi yllättäen Kideblogien lanseerauskemuihin tutustumaan äitibloggaajiin, portaalin upeaan äitiin Heliannaan ja muutamiin kyseisten blogien seuraajiin. Itse olin liikenteessä "onnekkaana fanina" ja ihan mielenkiinnosta muita äitityyppejä kohtaan. Kemut olivat onnistuneet ja yhteishenki oli kovasti läsnä. Äitiys yhdistää. Minuu jaksaa aina vaan ihmetyttää kuinka sitä toiset äidit osaavat ja jaksavat laittautua kauniiksi. Heidän miehensä/naisensa ovat onnekkaita toisin kuin oma ukkelini. Kiitos kaikille seurasta ja hyvästä syystä änkeytyä mekkoon jonne en uskonut mahtuvani.

Kideblogien ihanat bloggaajat


Muskari on alkanut jälleen ja muutenkin tuntuu että porukka palautunut joulusta ja vuoden vaihtumisesta. Niimpä mekin olemme hengailleet ihmetellen esimerkiksi muita vauvakamuja. Joululoman aikoihin tapahtui kunnon evolvaamista itse kussakin tutussa vauvassa. Hiukset olivat kasvaneet, kontaktin paremmin ottaminen ihmisiin ja se liikkumisen määrä! Eli Kettu ei ollut todellakaan ainoa toukokuun vauvaporukastamme joka oli oppinut uutta. 

Olisi muuten suhteellisen siistiä jos me isommatkin ihmiset voisimme oppia uuden taidon kuukaudessa.. Vaikkapa soittamaan bassoa, piirtämään tai valmistamaan esineitä puusta.

Kyllähän sitä voisikin yllättää itsensä oppimalla jos oikeasti treenaisi. Noilla pikku temmeltäjillä taas on ainakin yksi ehdoton valttikortti tähän uuden oppimiseen, aika. Ketulla on viimeaikoina ollut päämääränään äitiä, tai mitä tahansa, pitkin kiipeäminen pystyyn. Kunnon pieni marakatti. Sirkukseen töihin sitten hiukan isompana.

Pernatuoppi 2/4 ilman kynää ja paperia 

Nuorimman systerini vanhenemiskakku. Rauhaa ja rakkautta.
Niin siis nokkelaan otsikkooni vielä palatakseni täähän on ollut yhtä juhlaa tosiaan koko viikko. Tiivistyksenä: Pernatuopin emännät juhlimassa Ruby&Fellasissa (btw kaksi pääruokaa yhden hinnalla tammikuun ajan), toukokuun äiti ja vauvakamut yhdessä pitkästä aikaa, ensimmäinen ilman Kettua nukuttu yö (heräsin n.10 kertaa silti), systerin synttärit ja Kideblogien julkkarit. Tänään söin pizzaa joten suussanikin oli bileet. ;) 

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se olikin oikein sievä paikka. Tuli ekaa kertaa käytyä mutta tulevaisuudessa ainakin siihen viereen (HopLoppiin) tulee mentyä. :D

   Poista
 2. Hei sinä erikiva juhlija!

  Blogissani on sulle haaste (jonka todennäköisesti olet kyllä jo tehnyt.) :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihuhu haasteita pukkaa! ;) Parti parti.

   Poista
 3. koskahan me nähtäis? Monta kuukautta on jo menny :) :(

  VastaaPoista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love