keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Mitä livempää, sen kivempää.

Tauti on selätetty mutta heikohko olo jatkaa jylläämistään. Ketun sairastaminen oli täysin erilaista kuin meillä isommilla. Hän oli kiukkuinen, itkuinen eikä halunnut syödä lähes mitään. Ainoastaan maito tuntui kelpaavan. Ei uskalleta liikkua tänään vielä muskariin vaikka tiedän sen olevan Ketukan viikon kohokohta. Näkisittepä miten tyttö alkaa hihkua ja heilua heti muskarimme vetäjä Marjan otettuaan Nunnu nukke esiin. Varsinkin kitaroilla säestettyjen kappaleiden aikana Kettu heiluttelee päätään molemmille puolilleen ja jamittelee täysillä mukana.

Ja minä luulin hällä olevan pakkoliikkeitä!!

Mutta ei. Hän vaan rakastaa musiikkia. Onneksi isiukkeli taitaa tuon musiikin soitanta puolen (meikä ei haltsaa muuta kuin kuuntelun mutta JES mulle koska tykkään kuunnella). Mitä livempää, sen kivempää.

8kk+1viikko
Jos jollain tietoa vaikkapa musikaaleista Tampereella minne saa ottaa pienen lapsen matkaan niin pliiiis tell me.

now playing : Mörköooppera - Vokaalilaulu

8 kommenttia:

 1. Siellä se iso Kettu istua möllöttelee ja ihastuttaa söpöydellään :) Niin kaunis on hän. Hirveä muuttohässäkkäkiire ettei edes kommentteja ole ehtiny kirjoittaa! Meillä poikanen ei edes vielä ryömi ja on ajoittain hyvinkin tyytymätön, mutta ei vaan tajua lähteä liikkeelle. Eipä taida sitten olla kiire minnekään :--D Sun pitää tuoda Kettu meidän poikaa opettamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän hällä nyt mikään kiire ole. :) Kettu hyppäs koko ryömimis haasteen ylitse ja aloitti suoraan konttaamisesta. :D Itsekkänä en kuulemma ikinä ryöminyt. Pitää kyllä Oikeesti ottaa ihan kunnon asiaksi tulla vieraileen teijän päässä siellä joku pv. Aikaisintaan ens viikolla ettei tää tartu vahingossakaan. :)

   Kettu kasvaa kyllä ihan yhdessä yössä. Toissapäivänä sen pää ei osunut seisoskellessa pöydän alla pöytään mutta nyt osuu. :(( Apuaaa.

   Poista
 2. 8vk+1kk kuvatekstissä, mitä tossa en tajua? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ehkä vähän väärin perin meni. :D Mietin tätä samaa itsekkin kuvan lisättyä että mitä meni mönkään.

   Poista
 3. Tää kuva on jotenkin niin ihana <3 :)

  Tervetuloa myös meidän blogiin: katrinjaneanblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Söpötyys <3 Niin sinä pienenä raksuuu <3 Voi että ku tuokaan söpötys pipo ei varmaan mee enään kesällä :( Se oli niin söpöö.. Viivi kerkes onneks pitää sitä hetken =) Se täytynee laittaa talteen jos me saadaan vielä söpöyksiä joskus :)

  VastaaPoista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love