perjantai 1. maaliskuuta 2013

33 kysymystä ja (älytöntä) vastausta



Minut haastoi

http://salmiakkiasateella.blogspot.fi
  1. Mitä päädyt syömään päivänä, kun et keksi mitään syötävää? Kamala kysymys. Luultavasti jotain perus ranuja suoraan pakkasesta. Jos jaksan panostaa hiukan niin teen "salaatin" joka sisältää lehtisalaattia, omenaa, fetaa, tonnikalaa, makaronia, tomaattia ja maustan sen oreganolla.
  2. Minkä on lempi lautapelisi? Carcassonne, Samurai ja Arkham Horror
  3. Mikä on arjessa parasta? Sen sujuvuus ja ylläksettömyys. Ja sitten myös se että voi kääntää kelkkansa ja tehdä jotain erilaista jos aikaa löytyy (ja multahan löytyy). Aikamoista pussiin puhumista eikö? Mutta sellainen on minun arkeni ja ihan kivaa on.
  4. Kannatko kameraa aina mukanasi? (Kännykän kameraa ei lasketa.) En enää nykyisin. Ennen se oli aina vähintään repussa.
  5. Hymyiletkö tuntemattomille? Tuntemattomien lapsille ainakin ja kaupantyöntekijöille, bussikuskeille ym. ihmisille kenen palveluista pääsen nauttimaan. En minä taida oikeen sellaisille kenen kanssa ei ole mikään pakko hengata. Mutta minä oon se tyyppi joka huutelee yleensä aina kaupasta ja bussista poistuttuaan vielä heipat ja kiitokset.
  6. Kahvi vai tee? Tee. Raskausdiabeteksen jälkeen en ole sitä perinteistä teetäkään juonut kuin harvakseltaan. Hopeateetä vain. Eli lämmintä vettä ja maitoa loraus.
  7. Noudatatko tiettyjä aamurutiineja? Kyllä. Puolituntia herätyksestä puuro kiehumaan. 
  8. Onko sinulla outoja tapoja? (Terveisin, villasukkien ympärivuotinen käyttäjä.) Poikkiksen mielestä niitä on niin monta ettei pysty edes luettelemaan. Itsehän en hoksannut mitään niin häneltä piti kysyä. Sain lopulta kaivettua vastaukseksi yhden asian. Kun on tarkoitus tehdä yleissiivous niin alan esimerkiski järjestelemään valokuva-albumin kuvia..
  9. Uutuustuote kaupasta vai kirppislöytö? Ihan sama. Viime perjantaina kävin kunnolla kirppisshoppailemassa. Minuu ihan ahistaa ajatus ostaa uusia kalliita vaatteita vauvalle joka kasvaa kuukaudessa ulos niistä. Eli babbylle mielummin kirppiskamoja ja muulle perheelle ihan sama. Meidän huonekaluistakin vaan muutama on ostettu uutena. Korviksia en voisi käyttää käytettynä ja uudetkin desinfioin joka kerran yhdeydessä.
  10. Mikä sai hymyn huulille tällä viikolla? Wilmiksen kanssa siivous (siis siivous ihan oikeasti!), Sailan kanssa leffailu, Marjon näkeminen pitkästä aikaa, Sarden ja Juuson luona käynti (ja syöminen!), Viken kainalo, yleis Kettu ja se että tein "heräteostoksen" äsken GameStopista..
  11. Mitä olet tehnyt tänään? Tapasin ystävääni pitkästä aikaa, shoppailimme ja söimme yhdessä. Tulin juuri kotiin ja nautin yksinäisyydestäni Ketun nukkuessa päikkäreitä.


Minut haastoi

  1. Koska olet viimeksi nauranut vedet silmissä, miksi? Minen muista. :I Oon niin tosikko että naurankin varmaan nykyisin liian vähän. Ennen nauraa räkätin kaikelle tosi typerällekkin. En tiedä miksi näin ja se suututtaa.
  2. Paras kirpputorilöytösi? Vaatteita, kirjoja ja pelejä on tullut ostettua paljon ja kaikki ovat olleet huippuja. Mutta viimeaikaisista ehdottomasti pehmeä nukke Ketulle. Hän kiljahtelee onnestaa sen nähdessään.
  3. Milloin viimeksi nukuit muualla kuin kotona? Missä ja miksi? Ketun mummolassa vietimme muutaman yön viikonloppuna. Ensin oltiin koko sakki Helsingissä ja Kettu lähti mummolaan sieltä yökylään niin pitihän se mennä sitten itsekkin. Ja Ketun Paapo-sedällä ja Kurkulla oltiinkin sitten muutama yö ennen sitä koska keikka!
  4. Mikä sai sinut aloittamaan bloggaamisen? En uskaltanut kertoa raskaudestani ystävilleni mutta halusin purkaa erikoista oloani jonnekkin. Aika suhteellisen anonyymistihän minä kirjoittelin aluksi muutenkin.
  5. Mitä sinulla on aina mukanasi, jos ei lasketa avaimia, lompakkoa ja puhelinta? Hehe no Kettu tietysti! Jos ei ole Kettua niin pyörä. Pyörän kanssa taikka ilman on yleensä myös ruman kulahtanut punainen reppu paitsi iltamenoissa jotain nätimpää (tai sitten ei).
  6. Suosikkisi nettikaupoista? play.com ja Threadless.com eli siis pelejä ja cooleja printtejä paitoihin
  7. Minne siirtyisit, jos saisit mahdollisuuden käyttää aikakonetta? En kyllä keksi.Varmaan Muumien tyyliin vähän joka paikkaan ja hengailisin siellä aina siihen saakka kun haluttaisi kotiin.
  8. Mikä kirja sinulta on jäänyt kesken? Montakin mutta yleensä luen ne huonotkin loppuun josko yllättäisivät ja paranisivat loppua kohti. Yleensä joudun pettymään ja kiroilen tyhmyyttäni että kulutin aikaani turhaan.
  9. Missä näet itsesi 10 vuoden päästä? Ihan super hyvä palkkaisessa työpaikassa jossa ei tarvitse silti olla paljon paikalla. Ihana perhe ja meille sopiva oma koti.
  10. Mieleenpainuvin lapsuusmuistosi? Niitähän riittää. :=) Meidän lähitalojen muiden lapsien kanssa ollaan vietetty aikaamme yhdessä kasaten ties minkälaista majaa läheiseen metsään. Ne majan rakennus muistot ovat kyllä kultaisia. 
  11. Suosikkiruokasi? Lähes kaikki Villen tekemät ja voissa paistetut asiat.

Minut haastoi
  1. Särkänniemi vai Linnanmäki? Tamperelaisena pitää sanoa että Särkkä. Mutta Lintsillä taas on sellaisia siistejä asioita verrattuna Särkkään kuin esimerkiksi ilmainen sisäänpääsy! Kuulema myös ilmaisia laitteita ainakin pienemmille ihmisille.
  2. Tärkein asia parisuhteessasi? Miten voi olla näin vaikea kertoa tähän mitään. Rakkaus on tärkeintä. Ja se että muistaa sen rakkauden huomenna vaikka toinen puuduttaisi satunnaisesti. :D
  3. J.Karjalainen, Juha Tapio vai Arttu Wiskari? Karjalainen. <3 Äiti kuunteli paljon J.Karjalaista ollessani pieni. Osaan jopa sanoja ulkoa mikä on ihme. En ees tunne noita muita.
  4. Kotiäitiys vai ura? Molemmat! Toistaiseksi minulle riittää kotiäitiys ja satunnaiset työt. Vuosi sitten olisin sanonut ura. Jos keksisin jonkun tuottoisan mutta vähän aikaa vievän työn niin mikäpä siinä. ;D
  5. Tekeekö mies yhtä lailla kotitöitä ja hoitaa lasta/lapsia kuin sinäkin? Ei. :,,( Mutta ruokaa tekee ja minähän syön joten ihan parasta sanoisin. Paitsi silloin kun vaatteet puristavat.
  6. Unelma-ammattisi? Pokemon kouluttaja.
  7. Ootko pessimisti vai optimisti? Optimisti suurilla kourallisilla totisuutta.
  8. MIllainen olet sisustajana? Huono. Sempä vuoksi meillä on leikkisyyttä sisutuksessa ihan vahingossa.. 
  9. Sujuuko renkaanvaihto? Kyllä mutta ihan ypöyksin en uskaltaisi. Viimeksi pultit olivat niin lujassa että piti pyytää naapuria apuun äidin kanssa. Mietimme molemmat silloin että kajauttaakohan naapuri meitä hämärässä maanalaisessa autotallissa raudalla päähän ja pöllii automme. Hienosti mielikuvitus laukkasi.
  10. Lempikarkki tai -herkku? :I Kaikki? Bravo Suklaabanaani-jäätelö, B&J half-baked-jäätelö, mansikka-remmit, kirpeät pääkallot, hopeatoffee, lakutoukat, maitosuklaa, fire balls-sipsit.. Oikeasti lista on loputon kuten vatsani vetävyyskin.
  11. Onko ulkonäöllä merkitystä? Ja miten paljon? Onhan sillä. esim. nyt kun en näytä hyvältä ei tee mieli näyttäytyä missään vaan vain leikkiä kotona. Yleensä olen ihan ok itseni kanssa. Illalla on kemut jonne todellakin menen ja toivon sinne "tunnelma valaistusta".. :D

10 kommenttia:

  1. Moro! Haastoin sut: http://tyttonen81.blogspot.fi/, mutta taisit just vastata samanlaiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näitä ny ton tullut taas aika lössi eikä muistanu enää kirjotus vaiheessa. Nyt oon päivitellyt noi sunkin 11 kyssäriä. 11 asia aitsestäni kirjoitin jo joskus aijemmin. Vaikea keksiä niin meen nyt vaan noilla. :)

      Poista
  2. Hihii, kivoja vastauksia :) Siitä on muuten ihan liian pitkä aika, kun ollaan nähty! Mulla meni ihan ohi sun Helsingin reissukin :/ Eli täytyy tehdä asialle jotain mahdollisimman pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Nyt mun on pakko tulla ONNITTELEEN teitä ihan kasvotusten kunhan Suomeudutte. <3 Tuli maailman ihanin tieto tällä viikolla meille.

      Jos ei muuten niin tuun Onnibussenilla kyläileen. Ei se Helsinkiin meno bussilla meinaan ollutkaan niin paha kun luulin.

      Poista
  3. Kuulostaa niin Jollelta toi, että yleissiivousta tehdessä alkaa järjestelmään esim. Valokuva-albumia :D
    Miten meni Hesan reissu? Millanen teillä on ens viikko? Nähäänkö?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reissu meni mitä parhaimmin ja tälleen viikon kaks myöhässä kun vastailen niin nähään ehdottomasti sitten kun nähään taas hihih. ;D

      Hyvä Jolle! Samixet roxor.

      Poista
  4. Vastaukset
    1. No joo. Kivaa se on aina mutta "oikeiden" vastausten keksiminen aiheuttaa mulle harmaita hiuksia. :D Yleis löpinä kyllä onnistuu mutta puhuppa tietystä aiheesta.. Meikele aina haaste itsessään sekin. :D Kehittävää siis tälläinen joten kiitos haasteesta. ;)

      Poista
  5. Sinut on haastettu: http://erilainenpaivakirja.blogspot.fi/2013/03/haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes tosi siisti haaste joka on helpompi jopa minulle! :D Musiikkia kuuntelen niin paljon ja tiettyihin biiseihin sisältyy kunnon tunnelatauksia. Menee taas joku hetki vaan että saan kirjoitettua ja postattua youtube linkkejä. :D Mutta teen sen!

      Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love