torstai 28. helmikuuta 2013

9kk


Huimat yhdeksän kuukautta plus toiset mokomat mahan sisällä köllötellen on saavutettu. Jep ja vähän päälle. Aikamoinen veitikka tuosta tytöstä on kasvanut. Uusia temppujakin on tullut treenattua hurjasti ja tässä muutama uusin hienosti ranskiksilla

- Kasvattanut kokonaista kaksi hammasta kuluneen viikon aikana
- Nousee seisomaan tuetta ja laskeutuu nätisti myös ilman tukea.
- Kävelee jos häntä kävelytetään käsistä kiinni tukien.
- Tunnistaa oman nimensä ja muitakin sanoja kuten vilkuta
- Nauraa ääneen pidempään kuin ennen (kiinnitin tähän asiaan huomiota vasta vähän aikaa sitten. Minä luultavimminkin enemmän hymähtelen kuin nauran kunnolla. Nyt olen petrannut itsekkin ihan Ketun vuoksi tuota hienoa taitoa. Ennen nauroin jatkuvasti. Missä on meitsin oikea nauru?)
- Läpsii vanhempansa hereille..
- Soittaa mielellään marakasseja
- Syö mieluusti ihan itse mutta minä en jaksa sitä sotkua kuin kerran päivässä joten syötän.
- Vaunut ovat nykyisin ok eli ei taistelua niissä istumisen kanssa (ja painosanalla istumisen koska se on kivempaa)

Lempilelut tällä hetkellä on pehmeä vaaleanpunainen nukke jonka nimesimme Buffyksi. Kun Kettu huomaa jostain kyseisen lelun hän alkaa kujertaa ja jutella nukelle. Toinen suosikki jo jonkun ajan takaa on Mamegoma-pehmo valas. Isukki leikitti Ketaletta kyseisellä valaalla ja siitä jäi ilmeisen hyvät muistot. Hyvin käsissä pysyy myös Muumi-marakassit joita tyttö ahkerasti muistaa heilutella.

Ja meille kuuluu hyvää mitäpä muuta. Entä teilleee? :)

8 kommenttia:

 1. Voi Kettu <3 Meneekö aika nopeasti?! Kääk. Meidän vauvelit kasvaa liian hurjasti ja lujaa. Ja kuinka vauvat on niin erilaisia, noilla meidänkin vain kuukausi ikäeroa ja ihan erilainen kehitysvauhti :--) Toivo tulee mukana kyllä, vaikkakin perävaunussa..

  Minusta olis kivaa, jos ehtisitte joskus kyläilemään meillä! Jos jaksatte tänne asti kulkea. Voin leipoa (huonoilla taidoilla) vaikka piirakan ja vauvat voi ihastella toisiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä me "isotkaan" opita juttuja ihan samaan tahtiin vaikka koulussa muka pitäis. :D Menee aika hurjaa kyytiä. Yhyy miiiiks? Ja Ketullakin nuo kehitykset tapahtuivat ihan yhtäkkisesti. Erikoista ettei tarvinnut treeenaa ja könyillä.. Kummaa.

   Tulisimme mieluusti kyläilemään! Vaikka jo ensiviikolla jos teillä sattuu olemaan vapaa hetki jos toinenkin. Voisin käydä samalla reissulla töissäkin esittelemässä Ketukkaa. :)

   Poista
 2. Osaako Kettu nousta jo tuetta seisomaan?!?! Voi ei miten taitava pikku söpöläinen!

  VastaaPoista
 3. Ompas miun Iana sisters kultsipuppelista kasvanu isoo tyttö :) Hienosti seisoskelee. Tulee Viivin jälkiä =) Eihän Viudekaan tehnyt kun nousi ilman tukee ja siinä seisoskeli ennen kun lähdettiin ekalle ulkomaanmatkalle jossa sit uskalsi alkaa käppäileenn :) Tää on näköjään siis meidän suvun oma hieno homma et aletaa het seisoo ilman tukee. Mihi sitä tukee tarvihee =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo kyllä nämä meijän tytöt aika nopeasti hoksasivat yksinään seisoskelun hienouden. Tai sitten eivät huomanneet vaan se tuli itsestään. Meilläki on se reissu tulossa kesällä että saa nähä lähteekö käppäileen silloin.. Ei tosin oo mitään lämpimiä uima-altaita niinkun teijän reissulla oli. :D Hyvää uutta reissua!

   Poista
 4. Tulittepa tänään vastaan koskarin hissien ovissa :) En uskaltanut avata suutani kuitenkaan :D Ja mä en kestä kuinka söpö Kettu oli livenäkin, sen verran mitä vilaukselta näin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä mitä oot menny kyllä ihan ohi! Minä olisin kyllä avannut suuni jos olisin sut bongannut. Oon välillä vähän turhankin iso suinen.. :D Oltiinkin Koskarissa syömässä kuuden äidin ja kuuden vauvan voimin ennen hissiin menoa. Kettu oli varmaan ihan villissä kun pääsi "shoppaileen". ;D Törmätään joskus tahallaan? :)

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love