torstai 9. toukokuuta 2013

5 tärkeää kappaletta-haaste

Minut haastoi Neilikka Erilainen Päiväkirja-blogista. Idea on loistava! Meikä tykkää kovasti musiikista. Ei varmaan tullut yllärinä? Vai tuliko? >:))

Aloitan viiden listan "tärkeät" biisit siitä kun elämäni muuttui. Silloin olin vasta valmistunut ja muuttamassa seuraavan koulun takia uudelle paikkakunnalle. ..Niin ja tutustuin tietysti Villeen. ;)


Olin vasta eronnut ja Coldplay jotenkin antoi lohtua. Se oli samalla hyvin ristiriitaista koska Ville minut tutustutti tähän bändiin. Fiilistelin Parachutes-levyä Viken kanssa nauttien (uudesta ehkä tulevasta kunnollisesta parisuhteestan) ja surin samaan aikaan eroa. Eipähän jäänyt miksikään laastarisuhteeksi tämä kuten eräs tuttu pelkäsi.Weezerin leppoisuus valtasi vihdoin yhteisen asuntomme. Ollaan myös harrastettu sitä että Vikke rämpäyttää kitaralla kyseisen bändin hittejä ja samalla me lauletaan yhdessä. Minä pahalla äänellä ja Ville ihan ok äänellä.Yhyhyhyy. Tulin vihdoin kunnolla raskaaksi ja poikkis lähti Jenkkilöihin kuukaudeksi. Minä makasin kotona sängyssä katsoen Remy Zeroen Save me tunnaribiisillä säestämää Smallville sarjaa kaikki kymmenen kautta. Voisihan sitä aikansa fiksumminkin kuluttaa mutta kun se paha olo.. Toka kausi oli muuten tosi lame!Tuli käytyä hyvin isona ihmisenä vielä liikenteessä. Nyrkkäreiden keikalla mahani vääntyili ja muljui mitä eriskummallisimpiin suuntiin. Jammailua vaiko kauhun väristyksiä? Pari päivää Nyrkkitappelun keikan jälkeen tapahtui syntymisen ihme.Viimeksi kun pääsin keikalle niin se oli Helsingissä ja siellä kiljahtelin fanityttönä eturivissä tietysti. Ensimmäinen kerta elämässäni kun olin Ketunpennusta erossa niin pitkään. Se tunne kun kaikki oli niin normaalia verratessa "vanhaan elämääni" mutta samalla niin uudistunutta. Jännää.

Sitten tässä teille:

1. Kerro, keneltä olet haasteen saanut ja lisää linkki haasteen antajan blogiin.
2. Linkitä blogiisi 5 sinulle tärkeää kappaletta jotka kuvaavat elämäsi vaiheita vähintään viimeisen viiden vuoden aikana tai ovat muuten olleet sinulle erityisen tärkeitä. Lisää jokaisen biisin kohdalle lyhyt kuvaus siitä, mitä aikaa elämässäsi biisi kuvastaa ja miten.
3. Haasta 5 bloggaajaa.

Haastan eloA Hetkessä blogin A:n (ihana nainen, joku muu voi sitten halutessaan H:n haastaa), Salmiakkia sateella Kaisan (joka on muuten tuore rouva), Läpäläpämaan Samanthan (kaunistelematonta vauva-arkea), Tiristyksen Pinjan (Jea meikän yks idoli) sekä You know my namen Loralen (joka tutustutti minutkin raakasuklaan makuun).

Kaikki mainitsemattomatkin saa tottakai tehdä ja jakaa! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love