tiistai 1. lokakuuta 2013

Meikä menee töihin


Edellisviikko hurahti hirmuisen hyvissä merkeissä. Täyteen ängetty, joka päivälle jotain vähän ja vähän enemmänkin. Tykkään sellaisesta ajan hyvin käyttämisestä. Minulle tulee oikeastaan huono omatunto lorvimisesta. Esimerkiksi nyt tiskasin ja kokkasin samaan aikaan ja tässä se suurin syy jonka vuoksi poltan ruoan pohjaan AINA. Kauhun ja hyvän jännityksen sekoituksella odotan tänään alkavaa työelämääni. En ole vieläkään täysin päättänyt onko se enemmän ihanaa vaiko kamalaa. Miten yhdestä asiasta voi olla samaan aikaan niin ristiriitaiset tuntemukset?

Näihin tunnelmiin jään valitsemaan jotain pyöräilyyn sopivaa vaatetta tuohon hyiseen ilmaan. Äiti lupasi syntymäpäivälahjaksi lämpimät pyöräilykamppeet. Jeaaaaah todellakin!

6 kommenttia:

 1. Pitkästä aikaa täällä! Oo töihin, on siinä kyllä mahtavat puolensa, vähän aikaa muualla (olettaen, että tykkäät työstäsi)

  Pyöräilystä tässä viimassa; mikään ei auta tuohon säähän, ehkä sisälläolo kuitenkin :) kokeilepa muuten sellaista twist-lautaa, jessus kuin kipeät kyljet, saattaa tehota jonnekin tuonne alle : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä ihme on twist-lauta? Joku urheilulaite kenties? Ajattelin sateisimmat päivät kulkea bussilla.. Kotiin on sama polkea sateessakin.

   Työ on ihan jees! Ja työnteko myös. Uusi työnantaja vaan niin vähän uusia juttuja meikelle.

   Kiva kun kävit, tule taas. <3

   Poista
 2. mä toivon kauheasti että sulla on ollu ihan hirmuisen kiva työpäivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olikin! Jea. Päivä meni yllättävän nopeasti mikä aiheutti ihmetystä vielä pitkään illalla kotiin päästyäni.

   Poista
 3. Tsemppiä töihin! :) Kummasti se piristää ja jaksaa sit taas olla enemmän lapsenki kans kotona. Ainaki mulla on käyny näin. Työelämässähän mä oon ollu jo pitkän tovin lapsen syntymän jälkeen, kuten tiiät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo! Nyt tänä aamun a oli kiva herätä aikaisin eli seiskalta kun ei ollut tytön kanssa touhuillut ielen niin paljoin kuin yleensä. Teikä on hullu ahertaja siellä töissä. Ei musta vaan olisi ollut vielä silloin töihin, nytkin vielä vähän kummastuttaa tämä toimintani. :D

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love