torstai 26. syyskuuta 2013

Paniqe


Tänään juhlitaan vihdoin Linnavainiota ja Villeä ravintola Kahvillassa, Tampereen Tammelassa. Minulla ei ole tietenkään mitään päällepantavaa ja kasvatan viimehetken paniikkia sisälläni. Nyt jos kaipaa omaa kappalettaan uudesta Suomalaisesta sarjiksesta niin omistuskirjoituksilla ja/tai piirroksilla saa. Meikä lupaa 12e rahaa vastaan ne! :D

Eilen oli vallan mainio päivä, tämäkin aamu sujahtanut hienossa seurassa. Tuntuu että koko viikko on ollut onnistumisia ja ihmisiä täynnä. Haluan kehua jokaista joka on halunnut viettää aikaa kanssani tai kanssamme. Se saa minut tuntemaan itseni niin tärkeäksi. Pian tämä erikoisjakso elämässäni päättyy ja muistelen näitä hetkiä hymyssä suin hyisestä ilmasta huolimatta.

Palataan asioille.

2 kommenttia:

  1. Oi oi viettäkäähän oikein mahtava Linnavainio-päivä siellä! Kahvilla on ihana ♥ Oli muuten hyvännäköinen sarjis, vaikken niistä mitään tiedäkään ;)

    Ja kiitos ihanasta seurasta. Voisi ihan oikeasti nähdä useamminkin (:--D), vaikka sulla työssä aherrus jatkuukin. Varmasti aina pieniä aikakoloja jostain löytynee :--)

    VastaaPoista
  2. Se oli kyllä aivan mieletön ilta Kahvillan suojassa. Porukkaa riitti ja kirjaakin meni kaupaksi. ;)

    Kiitos teille hyvästä seurasta. Mullahan on aikaa aamuisin edelleen ja oon vähän miettinyt mahdollisuutta että (pakottaisin) Villenkin mukaan teille päin ja voitais leikkiä hetki ennen töihin lähtöäni ja Vikke taas nappaisi Ketun mukanaan kotiin kun aika koittaa.

    VastaaPoista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love