maanantai 16. tammikuuta 2012

20+5 Rakenneultraus

Jännittelin aamulla enemmän tai vähemmän ultraan menoa. Mies ei tunnustanut jännittävänsä. Pakotin hänet soittamaan vauvalle kitaraa ja vauvahan riemastui (tai säikähti) ja telmi ympäri mahaani kitaran tahdissa.

Rakenneultra tehtiin ulkokautta eli *PLÖTS*, ihan mieletön kasa sinertävää, viileää geeliä pullautettiin vatsalleni. Siellä näkyi selvästi selkäranka. Välillä minusta näytti että niitä olisi ollut kaksi. Mutantti! Sillähän tuo ukko minua pelotteli koska hänen kännykkänsä paikka viimeisen kymmenen vuoden aikana on ollut tuossa kivesten vieressä, housujen taskussa. Ultraaja ei tosin mainunnut mitään poikkeavuutta joten menkööt tämä näköharhan piikkiin. Vauva oleskeli sen verran vaikeassa asennossa että vaikka sitä kuinka koetettiin tökkiä kääntämään asentoaan niin tämähän ei suostunut. Jäi kokonaan näkemättä kasvojen sivuprofiili, sydän sekä tietty se sukupuoli jota pikkusiskoni Lätty jännää ehkä eniten koko porukastamme. Sydämen näkymättömyyden vuoksi saimme uuden ultrajan keskiviikoksi. Ihan siistiä sinänsä koska kaksi ultraa koko raskauden aikana on niin vähän. :<<

Huomioita:
Näin näytöllä vauvan liikkuvan vaikka vain vähäsen niin tunsin sen samaan aikaan vatsassani. Kuinka siistiä hei! Eli se kun tunnen vauvan liikkuvan ei meinaa sitä että se oikeasti liikkuisi paljon. Se saattaa vaikka vain heilauttaa päätään.

En kestä valkosipulin lisäksi enää edes punasipulia. :I Se on hiukan pyllystä koska tykkään laittaa aina punasipulia salaattiin. Ei sitten helkkari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love