torstai 26. tammikuuta 2012

22+1

Termos!

Vielä eilen olin kokoajan itku kurkussa kun puristi ja ahdisti. Olo helpottui kummasti kun tänään laitoin päälleni löysät ja  kivemmat vaatteet. Lättykin tokaisi minulle eilisistä vaatteistani että olen sitten alkanut eräjormailemaan. Hän oli meistä kahdesta ennen se "eräjorma". Itseasiassa olenkin saanut Lätyltä aika kasan vaatteita. Huolimattomuuttani hävitin jo se lemppareimman asian. Farkkumekon joka on ihan näköiseni ja siinä on tilaa mahansisuksellekin.

Eräjorman tuntomerkkejä:
- Kulahtaneet kalsarit/kollarit
- Huomiota herättävän värinen pipo, mahdollisimman iso ja tupsu päässä. Sitä kuuluu käyttää myös sisällä.
- Kuomat tai muut isot töppöskengät. Sellaiset joita lapsilla näkee aina talvella.
- Kummallisiaväriyhdistelmiä ettei kukaan ihminen vahingossa luulisi sinua pyssymetsällä saaliiksi.

Tänään oli tarkoitus mennä uimaan mutta Lättyä väsyttää (ja minuakin mutta annoin hänen sanoa että ei mennä jotta en vaikuttaisi laiskalta keh keh). Illalla visaan tyttöjen kanssa pätemään seiskatietämykselläni. Heh, ehkä kaksi kertaa olen tiennyt jotain. :D Voittaja joukkue saa Grooven påp visasta joka viikko 8kpl drinksu lipukkeita. Tarkoituksena myös löytää jostain feikkifarkut eli kalsarit jotka näyttävät housuilta. Legginsseiksikin joku niitä kutsuu. Wonder why? Kalsarit ne on.

Huomenna taas viikonlopun reissuun. Tällä kertaa Seinäjoelle viettämään aikaa sellaisen emännän kanssa jonka kanssa olen esimerkiksi lintsannut koulusta! Eli aika pahis seuraa tiedossa ja blogipostauksia taas ei.

Ja huh huh että enää 125päivää synnytykseen.. Miten tämä aika menee näin hurjaa vauhtia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love