perjantai 2. marraskuuta 2012

021112

Mitäs nyt? Perus settiä. Vikke lähti jonnekkin mökkeilemään poikien kanssa ja me Ketukan kanssa märehdimme tapamme mukaan kotona. Molemmat mummot ovat käyneet kyläilemässä ja voi sitä riemua miten Ketuketu tykkää mummoistaan.Ville pui työpaikalla seksielämäämme (tai siis sen vähyyttä) joten ehkä minä voin puida sitä sitten intternetissä? Sopiskohan se? Kun meikäläinen hoitaa vauvaa 24/7 ei ensimmäisenä mielessä kun se nukahtaa ole sutinahommat vaan SOHVA ja Salkkarit. Joten pliiiiis kaikki kivat isukit, älkää lastatko kaikkia lastenhoito paineita vaan äidille vaan jakakaa hommat jos mahdollista. Vikke tekee niin paljon töitä (kolmea eriä huom) että hän ei yksinkertaisesti ehdi auttamaan minua niin paljon kun olisi tarvis. En valita hänen tekemästään päätöksestä tehdä hommia lähes kokoajan vaan kannustan jatkamaan ahkerasti. Eli turha märistä jos ei jaksa.

11 kommenttia:

 1. Täällä kans yks pihtari, moi. Päivän kun on yksin muksun kanssa, ei ensimmäisenä äijän nähdessään ole pippeli mielessä. Eikä edes toisena.

  "Tätäkö se nyt sitte on?!"

  Niinpä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karmeaa kyllä että tälläiseksi mennyt. Naurattaa ihan (ja välillä itkettää) kyseinen asia. Voi niitä miehiä ja VOI MEITÄ RAUKKOJA! Kun on mieli virkeä ym niin oi että mikä sen leppoisampaa mutta kun ei.

   Poista
 2. Moii! Mulla olis sellanen postaustoive, et Ketun isukki tekis yhden postausken omasta näkökulmastaan kaikesta. Isyydestä, perheen elättämisestä yms yleistä siitä päivästä. Nimittäin naisten on todella vaikea tajuta kun mieheillä on "niin rankkaa" ja toisinpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikäpä pistää poikkikselle terveisiä kunhan kotiutuu. :) Koetan lahjontaa jos ei muu auta. :D

   Poista
 3. Mäkin tahtoisin Ketukan isän postauksen! Jos vaan ko henkilölle sopii, vai haluaako pysyä piilossa täältä blogimaailmasta?

  ps. Luojan kiitos olen kahdestaan lapsen kanssa, ei oo miestä vonkaamassa ja vinkumassa sänkypuuhin, vetäisin ehkä turpaan tässä tilanteessa jos joku tulisi edes ehdottelemaan tuollaisia. Seksi, mitä se on, jotain syötävää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo on jäänyt monesti kiinni lueskelemasta näitä sepostuksiani ja kommenttejakin että eiköhä suostu. :)

   Hahahaa meikä on jo useamman päivän ilman poikkista ja varmaan hälle ehtinyt tulla jo kivesten totaalinen lähes räjähdys tai muu tässä ajassa (vastaavasti mua aina pelotellaan jos en auta) ..

   Minä tässä btw selailin juuri juustokakkujen reseptejä. Ei oo oikeen omatkaan kilojen hävitys projektit kerennyt edes startata.

   Poista
 4. ps. syötävästä tuli mieleen, että yhtä nopeasti loppui kuin alkoikin mun herkkulakko/läskien kadotus/vartalon palautus operaatio. Nooh, ehtiihän sitä.

  VastaaPoista
 5. Apua miten iso pikku kettu jo on! Jääny bloggailu hetkeks tauolle ja kun tänne tulee niin tommonen iso tyttö näkyy jo kuvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kasvaa ihan älytöntä tahtia. Minne katosi se Pokemonin näköinen vauva ja sainkin tämän söpöläisen? O___O Tervetuloa takaisin toimivan nettiyhteyden kanssa Lautsi!

   Poista
 6. Niin ihania olette :) Voi miehet sentään. Saan kyllä olla kiitollinen, että meillä molemmat hoitaa vauvaa. Minä luonnollisesti tietenkin enemmän.

  Nuo petipuuhat sitten, ne on yllättävän monimutkaisia vauvan tulon jälkeen. Parasta olisi, että molemmat osapuolet yrittäis parhaansa mukaan toista ymmärtää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meilläkin molemmat hoitaa mutta onhan tuo täysi tosi että jotenkin se vastuu on silti minulla jos ollaan vaikka yhtäaikaa kotona. Ja sinä kun tunnut saaneen vielä vähemmän unta kun minä niin oon niin onnellinen sun puolesta että sinun Villesi on meiningissä mukana. On omanikin tietty (voi kun tuntuu karmeelle että jotenkin lyttäisin poikkistani mutta se ei ole tarkoitus todellakaan, hän hoitaa kanssa tyttöä mutta sanotaan näin että vois hoitaa enempi ja antaa mun nukkua :D).

   Itse yleensä ymmärrän miestä mutta se ei minua. :D Reilua?

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love