perjantai 16. marraskuuta 2012

161112

Ompa ollut toimelias viikko. Joka päivä olen onnistunut pakottamaan itseni liikenteeseen Ketun kera tunneiksi. Mikäpä siinä jos sattuu löytymään seuraa eikä tarvitse "yksin" hengata jossain kyhjöttäen. Yleensä valitsen kirjaston tai Koskarin siihen hommaan. Tosi oltiinhan me tytöt kaksin eilenkin Koskarissa etsimässä minulle talvitakkia ja tietysti testaamassa uutta jäätelönkaltaista herkkua Yugia. Wilmikselle kiitos tämän herkun ilmiannosta. Kyllä maistui! Käytiin samalla morjestamassa entistä myymäläpäälikköäni ja Ketu senkus hymyili menemään sievästi. On tuo kiltti tyttö. Samalla reissulla fiilistelin uusia Pokemoneja DS:lle. 

Tässä on meneillään pienennys projekti "joulux parempaan kuntoon" mutta se ei ole lähtenyt oikeasti käyntiin vielä sen enempää kuin että koetan hyötyliikunnalla saada painoa alas. Syömisen ovat samaa vanhaa eli kaikki mulle heti-meininkiä. Pohdiskelin tuossa ääneen Villelle että pitäiskö aloittaa diabetes ruokavalio joka piti raskaana ollessanikin painon liikkumattomana. Hänen mielestään se olisi hyvä asia koska syömiseni olivat silloin fiksut. Nyt kun näitä sipsipussin jämiä alkaa taas löytyä yhä useammin ympäri asuntoamme niin ei toimi. Olen syönyt sipsiä ja muita herkkuja poikkikselta salaa koska minua oikeasti nolottaa tämä turha mussuttaminen. Jos tekisin "laihduttamisesta" julkista niin ehkä pitäisi alkaa oikeasti hommiin ja tuloksia tulemaan. Alan vähentää nyt imetystä ja lisätä Ketaleen ruokavalioon sitä oikeaa ruokaa. Imettäessähän ei ole hyvä laihduttaa jotta maito pysyy, näin olen kuullut, en koettanut.Ystäväni koira Usko rakastaa edelleen Kettua. On se jännä miten poikakoirillakin tuo hoivavietti on niin suuri. Vai onko se sittenkin vain paimennusvietti?

3 kommenttia:

 1. Voi apua tuo alimmainen kuva on maailman suloisin :') Voi kahta söpöä.

  Itse olen kamppailut painoasioiden kanssa kohta sen viisi kuukautta ja alkaa ahistamaan enemmän ja enemmän. Semmonen fiilis että nyt on ihan pakko saada paino samoihin lukemiin mitä ennen. Mutta miten?! Aloitin siitä, että määräsin itselleni yhden herkkupäivän ja se on maanantai. Ja eilen tein pitkän lenkin, Pispalasta Kalevaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On sulla ollut lenkkiä kerrakseen. Kerro vaan jos kaipaat seuraa niin me lähtään talsimaan myös. :) Ite oon kävelly keskustassa ympyrää elikkä hyötyliikuntaa vaan. Ja kerran viikossa Kauppi/Käpylä/Rauhaniemi mitä noita nyt on seikkailuja. Ihanan näköistä jo kun porukka laittanut valoja taloille.

   Poista
 2. Hoivavietti paimennusvietti :D aijai... Pisti kyllä hymyilyttään toi viimimen kuva <3 iihana. No jos hyvä ruoka ja herkut saa sinuun virtaa, että jaksat hoivata niin ei sulla nyt mikään kiirus laihtua oo. Ja jos oot vähäm väsynytkin eli ei tuu nukuttua kunnolla, niin turha sitä puolijaksavana on alkaa reenailemaan mitään isompas... Etköhän saa ihan hyvin energiaa kulumaan Kettuseen ja raitista ilmaa kävelyillä :) varmaan riittää ihan pikkanen herkkujen vähennys, mutta ilman niitä tulee vain vihaiseksi! Siks en kannata mitään karkkilakkoja tms... Sitäpaitti joulukin on tulossa :D

  T.nammis

  VastaaPoista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love