maanantai 19. marraskuuta 2012

Onnistuminen ja sen tuho

AHAHHAHAHAHhahaaa.

Niin.

Siihen meni puoltoista tuntia mutta onnistuin vihdoin. Kettu nukahti omaan sänkyynsä. Ei tissi suussaan vaan tutti. Kainalossaan aavikkokettu, punakettu ja puklurätti (joka varmaan tuoksui maidolle). Onnittelen itseäni. Mies huitoo pubilassa ja meikä onnistuu ihan ite turvautumatta helppoon tissi-korttiin. Eli onnistumisen kunniaksi vedin puolet poikkiksen "Hyvää isänpäivää perjantaina" piirakasta. Oikeaan tasan siksi että se oli niin hyvää ja siksi koska mahani venyy uskomattomia määriä joten kykenen siihen.


Jeps. Noin luonnostelin perjantaina ihan suunniltani onnesta ennen kuin hän muutaman tunnin päästä heräsi kokonaan. Yöt ovat olleet yhtä tuskaa sen jälkeen.

Nyt kun vauvan pitäisi opetella nukkumaan ilman tissiä niin hän vain huutaa unissaan aina kun sitä pitäisi saada. Ennen vieroitusta se oli vain pientä yninää ja levottomuutta jos maitoa ei alkanut kuulua. Nyt taas edes maidon antaminen ei ole lopettanut itkemistä. Meikä on niiiii sippi. X______X Miksi tämä ei ole helpompaa? Milloin minäkin saisin nukkua yli 4h putkeen? Olis muuten hieno synttärilahja tytöltä äidilleen. Kunnon hedonisti vauva.

Kiinteät on myös aloitettu ihan kunnolla aamupuuroineen kaikkineen.

13 kommenttia:

 1. Pyydä apua neuvolasta. Voimia teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neuvoiksi antoivat kiinteiden ruoan lisääminen viiteen kertaan päivässä. Ketu syö nyt neljä lämmintä ruokaa mutta ei kyllä auta yhtään (vielä). Huh. Se on niin mukavuuden haluinen tyttö. :D Hyvähän mun on nyt vielä nauraa kun kohta koetan mennä itekki nukkumaan..

   Poista
 2. Joka neuvolasta ei neuvoja heru. Meillä valittaessani reilu 4kk ikäisen tytön yöheräämisten tuplaantumista sanottiin vaan sen olevan ihan normaalia tuon ikäiselle. Että semmosta se äidin elämä on. Kiinteiden aloittamiseen sanottiin, että no jos sinä haluat, ei yöunien takia kannattaisi. Hohhoijaa, tehdään sitten päätökset ilman neuvolan apua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmh jotenkin mustakin tuntuu että netistä saa useammin paremmin apuja. Tähän kyseiseen vaan kun ei tunu löytyvän mitään yhtä toimivaa kikkaa. Oliskin!

   Mutta ei nuo kiinteät ainakaan tässä taloudessa auttaneet tipan tippaa. :I Vaikka niin luulin,

   Poista
 3. No voi ny hitsi! :( En tiedä mikä tuohon auttaisi, itse kun olen ollut julma ja kamala äiti ja imetyksenkin lopetin ja siirän jätkän vaan omaan petiin ruoan ja röyhtäysten jälkeen. Ja sieltä ei minimies nouse ellei ala ihan järkyttävä mekkala tai tule jaskoja housuun.
  Mutta tosiaan, itsekin suosittelen kääntymään neuvolan puoleen, vaikka itsekään en ole ikinä kokenut sieltä mitään hyödyllistä (tai uutta) tietoa heruvan. Toivottavasti teillä parempi tuuri!

  Eimuthei, kokeileppa harson kasvojen viereen laittoa ja vaikka sulta tuoksuvan paidan kans. Kaverilla oli pelittänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha toi on kyllä älytöntä että niin moni sanoo että neuvolasta ei oo tullut oikeestaan mitään oikeaa hyödyllistä tai just uutta tietoa. :D Miks tämä on tälläistä?

   Ite ku nukutan syliin niin pistän harson silmien peitoksi pienelle ja jossain vaiheessa saattaa jopa nukahtaa. Mutta vois tosiaan pistää sellaisen maidolta tuoksuvan harson sänkyynkin viereen.. Hmmm toi vois toimiakkin. Jos neiti Rakkaus päättää lopettaa sen mesoamisen. :D

   Ketu ei muuten kakkaa enää unissaan pöksyyn mikä on siistiä.

   Poista
 4. Voi jaksuja sinne! Pari viikkoa sitten olin itekkin ihan samassa jamassa :(
  Meillä tuli pelastus tassuttelu-unikoulusta, se on sellanen suht lempeä unikoulutusmuoto.
  Mulla oli just sama tuo tissisuuhun-nukutus ollu jo kaksi kuukautta ja unet vaan väheni vähenemistään...
  Mut jostain ihmeestä sain voimia alottaa sen koulun, ja jo eka yönä nukuin jo enemmän ku koko viikolla yhteensä :D Nyt nukuttamiseen menee parhaimmillaan 2min ja yöllä ei syödä enää kuin kerran tai kaksi :D
  Jospa siitä ois teillekkin apua?
  Hirrmusesti tsemppiä täältä Oulun suunnalta!
  t.johanna ja tinja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Johanna ja pieni Tinja muru. <3

   Nyt ollaan tosiaan itekki treenattu perjantaista (vai torstaista ei muista enää?) sitä tassutus systeemiä. Itse onnistuin perjantaina kyseisessä hommassa ja Ville on nyt silitelyt tytön selkää. Ehkä se menee ihan siitä tassutuksesta. Toivon niin että tämä alkaa toimimaan. IHANA kuulla että Tinja antaa sun nukkua nyt enempi vaikka herääkin syömään.

   Ihana kuulla teistä!

   ps. Tuun ens kuussa käymään siellä päin että treffataan jos kerkeette!

   Poista
  2. No hyvä että ootte saanu jo hommaa alulle! Hyvin se mennee, muistatte vaan olla johdonmukasia, täällä homma menee sillon aina plörinäksi kun tulee joku muuttuva tekijä tai ite antaa neitille periksi :(

   Ja treffataan ehottomasi kun tuutte tänneppäin!

   Poista
  3. Meikä on se periksi antava ihminen tuossa tassutuksessa. Ville onneksi saanut tytön nukahtaan silittelyjen avulla vieressä valvoen. Ite kun en jaksais "tuhlata aikaa" vaan odottelemalla ja vähän silittäen. Pit'' hommaa joku pienilukulamppu itelle pinniksen viereen niin kehitän itseäni kahdella tapa yhtäaikaa. Jea!


   Me ollaan Vivverin synttäreillä ainakin siellä muttaahdollisesti jo aijemmin.

   Poista
 5. I feel ya. En osaa auttaa, mutta tiedän tuskan kun lapsi ei nuku. Jotain 10 herätystä yössä ei täällä ole mikään ihme. Jos herätyksiä on 4-5 niin se on meille hyvä yö. Neuvola sanoi (kun kuuli, että kuitenkin iltaisin mennään samaan aikaan nukkumaan päivittäin ja aamuisin herätään samoihin aikoihin), että meillä on hyvä rytmi. Eli heräämisten määrällä ei ole väliä, jos nukkumaanmeno ja aamuinen herääminen ovat säännöllisiä. Joopajoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olololol! Onhan se hienoa jos ilta ja aamurytmi on kohillaan mutta jos äiti ei saa nukkua niin siinä ei o mitään hyvää. Tälläisten rankkojen kuukausien yöheräämisten takia varmaan (koti)äidit ovat saaneet huonon ja muista ihmisistä piittaamattoman maineen. Ei kait sitä osaa ajatella enää kun valvoo kokoajan. Aivot solmussa. Ja minä kn luulin että meidän perheessä valvotaan paljon. Vedit todellakin pidemmän korren.. Apua huh. Tsemppiä tosi paljon. <3

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love