keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Tekosyitä ja muskariakin

Tavoitteistani saavutettu vasta yksi lenkki.. Piti päästä tänään Hervantaan snoukkaamaan systerin kera mutta oli sen verran loskaista ettei uskallettu lähteä. Saa nähdä minkä tekosyyn keksin huomenna?

Sain jotenkin kummallisesti Vikenkin houkuteltua mukaamme muskariin ensimmäistä kertaa. Molemmat tuntuivat olevan kovin mielissään yhteisestä hetkestään. Voisin käyttää jopa valtaani ja pistää poikkiksen soittamaan muskarista tuttuja kappaleita meillä kotona. Itsehän en osaa kitaraa soittaa. Meillä ei muuten yleensä kuunnella edes lastenlauluja kun Vikke on kotona. Kyllä lapsille kuuluu soittaa ihan oikeaa musiikkia, hän sanoo. Nyt kun on nähnyt Ketun hyppimässä ja kiljahtelemassa riemuissaan tuttujen muskarijuttujen aikana niin voisimpa veikata että mieli on hiukan muuttunut. ;)Mummi kävi vaahtimassa Ketaletta minun hoidellessani (työ)asioita. Menee aivot ihan erilaiseen asentoon kun on hetkenkin ilman lasta. Lätty johdatti minut yhden tälläisen hetken aikana pakuriteen sekä raakasuklaiden äärelle Keskustorin laidalle vasta avattuun Ruohonjuureen. Minulle suklaa on suklaata oli se sitten raakaa tai ei, kunhan maistuu.

Odottelen tässä että Kettu alkaa sanomaan Pikapii tai Pikatchuuu. Äitikin olisi hienoa kuulla selkeästi. Mum mum mum mu-tulee jo täydellisesti. Mitä lie ikinä sillä tarkoittaakaan.

4 kommenttia:

 1. Kerrohan terkkuja Marjalle ja muskarikamuille! Ihanaa, teillä isäkin suostu lähtemään muskariin. Meillä on toisin, kuten tiesitkin. Mutta hyvä näin, pääasia, että poitsu pääsee edelleen muskariin näkemään ikätovereitaan. Meiän muskari on 8kk-1 vuoden ikäsille, poitsu on vanhin ja nuorin taitaa olla nyt joku puol vuotias. Ilmeisesti ei vaan oo ollu tarpeeks tulijoita ja sit tehty tollanen ryhmä. On ainut muskari, joka on vasta iltapäivällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikäpä pistää terveisiä eteenpäin. :) Oonhan minä pitkään ruinannut Villeä matkaan siinne, jopa ehdottanut että menisivät kahdestaan että saisin olla hetken yksinänni kotona. Ei mennyt läpi. Ohoh että vanhin teijän uudesta muskari porukasta! Sielläpä on pientä porukkaa. Kettu kun on taas nuorimmasta päästä tässä muskarissa. Tuli sinne nyt ainakin yksi tyttö joka on muutaman päivän nuorempi kuin Kettu.

   Poista
 2. Muskari kuulostaa hauskalta :--) meillä sanotaan välillä äiti ja tuo mum mum muu on kans tuttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muskari on kyllä tosi kiva! Ainakin tuo meijän kun muista ei ole kokemusta. :D Kettu ei osaa kyllä muodostaa vielä mitään ihan oikeita sanoja. Äitiä ja Ättää ja Äiteetä olen kuullut noilta samanikäisiltä. Minä kun en puhu itsestäni äitinä aina Ketulle niin se ei ole tainnut kuulla sitä tarpeeksi? :O Hard to sayy. Toivo on hyvä poika oppimaan puhumaan. <3

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love