maanantai 25. helmikuuta 2013

Mitäs me Helsingin reissaajat

Erikois reissusta palautuminen käynnissä. Eli vietettiinkin sitten torstaista lähtien aikaamme Helsingin ja etelä-Suomen suunnalla. Nyt tuli käytettyä ensimmäistä kertaa Onnibussia niin minun kuin Ketukankin puolesta. Onneksi pienempi neiti nukkui lähes koko matkan turvakaukalossa. Meikä on aina ihan paineissa jos pitää lähteä jonnekkin uuteen paikkaan. Tämäkään reissu ei ollut poikkeus. Helsinki on vaan niin paljon isompi kuin Tampere. Pelkästään talot tuntuvat jatkuvan aina vaan kun taas täällä meillä Nääsvillessä yksi talo on yksi talo ja sen välissä on katu tai vaikkapa piha. Tästä voineekin päätellä että eksyin ainakin kerran. Perjantai aamupäivään mahtui ystäväni Ansku ja Kirsi, kakkugallerian kakkuja, jäätelöä, Japanilaista ja yllärinä Ketun kummisetä Andy. Illalla koitti vaikeat oltavat koska aijoin tosiaan päästä sinne keikalle. Mummi ja vaari olivat tulleet hakemaan tyttöä ja niinhän siinä sitten kävi että se olin vain minä kenellä oli ongelmia yökyläilyn suhteen ja hiukan silmätkin tippasi. Kettu lähti onnellisen näköisenä naurusuuna auton matkaan eikä edes huomannut että joku puuttuu. Äiti on helposti korvattavissa (valitettavasti?).

Bar Loosessa oli yllättävän paljon tuttujani vaikka Helsingissä en usein käykkään. Ensin soitti levyjä hitaalla naamion takaa Drugz (ja joi pillillä naamarin läpi!) ja sitten perään Original Heteroes älyttömän johtoviidakkonsa kanssa. Saimme kuulla uusia biisejä sen vasta julkaistun lisäksi!

Epä-yllätykseksi mainittakoon että keikan jälkeen suuni kävi suunnilleen ainostaan vauvoista toisen äiti-ihmisen kanssa.. Olipas muuten tosi virkistävän siistiä.2 kommenttia:

  1. Mutta jos on tyyliin vuoden elänyt vaan sitä vauvaa, loppuajan odotus kun on myöskin aika vauvavauvavauva-täytteistä, niin mitä muuta voi odottaa pystyvänsä puhumaan? Vauvoista tietenkin.

    Kuulostipas kyllä mukavalta irtiotolta. Allekirjoittanut ei ole saanut vielä yhtäkään vapaailtaa/-päivää lapsesta, en tiedä milloin sellainen edes olisi luvassa, mutta odotan sitä kovin! Ehkä vuoden päästä. (ei ollut vitsi)

    VastaaPoista
  2. ell wtf meikä vastas sulle. :II En osaa omaa blogiani käyttää enää.

    Mutta niin toivon että sinäkin saisit kunnon irtioton arjesta. Mikään pari tuntiakaan ei oikein tunnu vielä mitlään koska pitäisi saada se oikeanlainen moodi päälle mikä ei helpolla ilmesty. Möh!

    VastaaPoista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love