torstai 7. helmikuuta 2013

Entisen elämäni harrastus nro.1.


Jepe Jääkarhu rinteessä (näin edesmenneestä koirastani unta aamuyöstä. uni oli ok eikä ahdistanut herättyäni)
Aavasaksa

Lisbeä ei vahingoitettu kuvauksissa. Kuva otettu vasta vahingon jälkeen.


Well jeah odotan.. Ehkä sunnuntaina pääsis vähän koittaan pitkästä aikaa? Ollut tässä puhetta ainakin Wilmiksen ja Lätyn kanssa asiasta RINTEESEEN!

Mites porukka muuten? Viettääkö joku onnellista aikaa mäessä puutereilla, metsässä tai ehkä jossain viileän siistissä snowparkissa? Sori ettei meitsiä ole näkyillyt aikoihin kyseisillä paikoilla. Aijon tehdä parannuksen. Toivon kannatusta asiaan lapsenvahtien voimilla. :)

13 kommenttia:

 1. Eikun harrastamaan vaan! Kettu hoitoon tai hoitajan kanssa lasten mäkeen pulkkailemaan :).

  Mä oon menossa maaliskuussa viikonlopuksi Himokselle, mutta koska en oo ennen lautaillut ja lasketellutkin vain yhden kerran (siis yhden ainoan kerran elämässäni tullut laskettelusuksilla mäen alas, märinän kera), niin voi olla että vuokraan vaan sukset ja menen ladulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeaa äiti lupasi tulla huomenna Kettu vahdiksi ja meikä menee väsäämään pientä hyppyriä tuohon lähi puistoon. Sinne pienten naperoiden joukkoon. ;D Oikea paikka mulle.

   Hei mutta Pin suosittelen sinuu testaamaan lautaakin jossain loivassa mäessä jos jollain tutullasi on omaa luataa (jos siis meet tuttujen kanssa). Voit yllättyi kuinka ei pelottavaa on se että jalat eivät voi mennä spagaattiin ja rätsähtää poikki. Minuu siis ahistaa edelleen ajatus suksista ja siitä että jalat voivat venyä sivuttain. :D Typerää kyllä mutta ennen kun olen venyvä kuin niin pelkään suksia.

   Mukavaa tulevaa maaliskuun reissua!:)

   Poista
 2. Heippa, oon jo vähän aikaa seuraillut sun blogia kun joku vinkkasi, että sulla on tällainen :) Tuli vain mieleeni kommentoida, että määkin näen välillä unia meidän jo vuosia sitten pois nukkuneesta koirasta - unissa se yleensä tulee vain ilmoittamaan, että tällä on kaikki hyvin :´)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saaarkku moii! <3 Kiva että oot löytänyt tänne. :)

   On nuo koirat uskomattomia, haudan takaakin tulevat morjestamaan. Oikeita tosi ystäviä. On kyllä hurja ikävä Jesseä.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 3. Mä en harrasta talvilajeja, en osaa.

  ps. Sulla oli sillon kuva siitä yhdestä kakusta mikä oli ässä mixeillä koristeltu. Mä pöllin idean ja seuraavaksi aion mennä lätkimään tekemäni kakun täyteen juurikin kyseisiä karkkeja juurikin samaan tapaan. Hähääh, olen niin mielikuvitukseton, että pakko nyt plagioida jonkun muun ideoita, omasta päästä ei tule nyt mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin ideat jakoon! :=) Ystäväni sen keksi koristella niillä nameilla. En tiedä mikä oli reseptin alkuperäinen koristelutapa. Ja eiköhän kaikki hyvät ideat ole muutenkin jo kertaallen käytetty joten.. :D

   Meikä harrastais kaikenlaisia juttuja jos olisin a)rohkea b)aikaa c)nopeasti oppiva. Mutta en ole joten.. Makaan kotona suurimman osan ajastani syöden.

   Poista
 4. Yyh, en ole ollut rinteessä vuosiin ja pelottaa jo ajatuskin. Toisin sanoen, en varmasti enää osaa. Mutta ehkä silti vielä tänä vuonna mennään!

  Muistan, kun lainasin joskus tuota sun takkia kuvauksiin ja joku mies kutsui mua Nasuksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmana osaat! Eikös se oo niinkuin pyörällä ajo? Kun sen joskus oppii niin sen osaa aina. Toivottavasti. :D

   Nasu-takki. ;D Ou nouuu. Ite käyn lenkkeileen se päällä. ;D mitähän mustakin puhutaan tuolla kylillä.

   Poista
 5. Huomenna mennään pulkkamäkeen synttäreitä viettämään:) t.ellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määpä meen huomena kyhäämään itelleni pienen hyppyrin pulkkamäkeen. ;D Hihihi.

   Poista
 6. Tän Lissun mie muistan oikein hyvin! <3

  -Marjo

  VastaaPoista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love