lauantai 16. kesäkuuta 2012

np. Ramones - Teenage Lobotomy (ja vauva nukkuu jes)

Varmasti KAIKKI hehkuttavat näitä kelejä ja minäkin edelleen. Tänään olisi erään pelifoorumin miitti ja tarkoituksena mennä päiväksi ensin rannalle. Ville on töissä joten päätin että otan miniketun mukaani miittiin. Pikkasen on jännitykset kohollaan koska tuo on vaan itkeskellyt, kitissyt ja huutanut viimeisen viikon. Vaihdettiin ne D-tipat Jekovitista Gefilukseen eikä auta. Nyt vauva pieree jatkuvasti, ilmeisesti joku uusien tippojen sivuvaikutus. Seuraavaksi taidan koettaa Relatippoja.. ÄÄh. Silmätipatkin kävin hakemassa jokunen päivä sitten mutta ei tuo vauvan silmien rähmintä helpota. Voi ressukkaa.

Kaikesta huolimatta lähdemme tänään rannalle ja pidämme kivaa aikaa. Tai siis minä pidän, vauva toivottavasti nukkuu onnellisena rattaissa puiden varjossa. Jos omistaisin jonkunlaiset kannettavat kaiuttimet ottaisin ne mukaan. Välillä tuntuu että tuo ei rauhoitu kuin kunnon annoksesta musiikkia. Tänään ollaan menty Ramonesilla.

Eilen Vikellä oli vapaapäivä mutta en saanut niitä kauan kaipaamiani päikkäreitä. Hän lähti kaverille pelaamaan ja minä sain vastalahjana tämän kaverin tyttöystävän Sarden omaksi seurakseni. Sarde toi myös pussillinen giganttisen isoja mansikoita. Ainakin kaksi niistä oli melkein siron nyrkin kokoisia. Tänään aijon hakea kyllä oman litrallisen mansikoita ja nautiskella ne ihan yksinäni koska olen tälläinen hedonisti Lissu. Jäätelöön ja muihin lisättyjen sokerien herkkuihin en koske. Kerran viikossa karkkipäivä pitäköön ainakin toistaiseksi. Hyvähän se nyt on sanoa kun tätä uutta "ruokavaliota" on kestänyt ööh.. kaksi päivää?

Ilta kymmeneltä olin jo aivan tiskirätin näköinen vetelä olento joten päätin mennä sänkyyn ja jättää vauvan kitisemään Villen hoiviin. Tämä oli "kosto" siitä että en saanut nukuttua päiväunia. Hyvä niin sillä sain nukuttua ilta kympistä yö kahteen! <3 V

Eilen illalla sohva, minä, isi ja kaikki mikä tielle sattui sai taas monoa. Sama meininki siis jatkuu kuin kohdussakin. Kuvissa myös meikän jalat kokoa 37 vertailun vuoksi.Kettu on tänään 3 viikkoa + 4 päivää nuori.

4 kommenttia:

 1. hei lopettakaa tipat huoletta hetkeksi, jos auttaisi! myö tehtiin niin siinä välissä kun etsittiin sopivia tippoja.

  ihanaa kesäpäivää tein perheelle sinne täältä, hei suosittelen muuten jollekin sadepäivälle sellaista askartelua, että painatte punajuurella paperille kaikkien jalkapohjat. Överisöpöä, mutta hauskaa vertailla vauvan kasvaessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä aamuna ei annettu enää tippoja. Illalla varmaan jo huomaa eron toivottavasti. Jos ei ole tipoista johtuvaa niin sitten pelkään koliikkia..

   AAA! Todellakin painetaan. Hyvä idea tuo punajuuri koska siitä nyt ei varmana mitään myrkkyjä tule vauvaan eikä haittaa jos vähän vaikka menisi suuhunkin. ;D Ahihu.

   Poista
 2. Piti sanoa samaa, eli jos tuntuu että itkuisuus ja vatsavaivat yms. tipoista johtuvia, niin ei se lapsonen kärsi jos hetken aikaa ilman niitä on:)

  Btw, ihanat vauhtijalat pikkuisella, melkoinen meno ja meininki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko koettaa kyllä olla ilman nyt noita tippoja. Ei tuu mtn jos tuo vaan on kokoajan mahakipuinen. Aamulla tuli taas huudettua niin kovaa että naapurit varmaan luulee meidän pahoinpitelevän tuota. :II

   Se on tuollainen nopsajalka tämä. ;D

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love