tiistai 5. kesäkuuta 2012

Rattaat ovat oikein jees.


Eilen olikin eka lastenneuvola kerta. Lähdimme matkaan hyvissä ajoin ja kävimme vähän istuskelemassa kirkkopuistossa. Olen maailman laiskin kävelijä joten on hyvä että matkanvarrella on penkkejä. Päätimme jo sunnuntaina että maanantaina ollaan ihan kolmistaan. Ollut älyttömästi ohjelmaa ja vieraita tässä viimeaikoina. Itse olin aivan poikki kaikesta ja kaikista joten sovimme että neuvolan jälkeen otan päiväunet. Terkkarikin siellä sanoi että näytän kalpealta, olenko saanut nukutuksi. Alkoi melkein naurattaa kysymys. Enhän minä ole saanut kovemmin nukutuksi. 

Vauva oli kasvanut hyvin. 3,7 senttiä oli tullut pituuteen lisää eli hän on nyt 53,7cm. Painoa taisi olla nyt 3385g. Kettu näytti myös kuinka hyvn hänen suolensa toimii melkein suoraan terkkarin päälle. Ylpeät vanhemmat katsoivat vieressä kauhulla.. Ilmeisesti tätä sattuu ja terkkarimmekin vain naureskeli että ainakin hän tietää että vauva toimii niin kuin pitääkin.

Neuvolasta kotiin päästyämme vauva jatkoi uniaan rattaissa ja Vikke patisti minut unille. Hyvillä mielin vetelin parintunnin päikkärit vaikka naapuri soitatutti suomihiphoppia pihalla. Itseasiassa kun musiikki loppui (poika alkoi puhua puhelimessa) niin heräsin. :D Ruoka odotti juuri uunista tulleensa ja vauvakin odotti omaansa suu ammollaan. Oli oikein leppoisa päivä.Tänään menin rattaiden + vauvan kanssa ensimmäistä kertaa bussilla. Keksin kyllä kuinka nousta bussiin rattaiden kera mutta sieltä poistulo ahdisti. Onnekseni bussissa oli toinenkin äippä pienen tyttärensä kanssa ja kyselin häneltä vinkkejä. Kuulema ihan takaperin ja sehän toimi! Vike tuli pyörällä meitä bussipysäkille vastaan. Kävimme tosiaan sairaalassa vielä testauttamassa Ketun kuuloa joka näytti toimivan nyt ihan hyvin korvakarvojen(?!) kuivuttua. Vauva nukahti lähes heti kun kuljin kotoa ovesta ulos ja nukkui koko matkan sairaalalle, sairaala ajan, kotikävely ajan sekä jatkoi vielä kotonakin uniaan jonkun aikaa. Äsken hän heräsi syömään ja nukahti tissi suussaan josta nostin hänet takaisin rattaisiin. Hyvät kapineet indeed! <3

Ai niin! Meidän vauva on oppinut ärähtelemään. :D "MräääÄÄÄäh"

Pituus 53,7cm - Paino 3385g

6 kommenttia:

 1. joo vaunuilla voi pelastaa monta hetkeä! Myö oltiin taannoin herra iskän kanssa kahdestaan syömässä ja Olavi jäi miun pikkusiskon hoiviin siksi aikaa. Oltuaan ensin ihan hyvällä tuulella olavi alkoi ketuttaa (ah mikä sanavalinta tänne :) ) ja toimivin ratkaisu oli työnnellä herra olavia erkkerissä sisällä ja olla katsomatta silmiin. vaunut/rattaat pelastaa tämän maailman!

  hei ihanaa että kettutyttö (taas mikä sanavalinta!) kasvaa hyvin ja että syöttö onnistuu. voi vauvat kun ne on ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla meinasi iskeä hätä eilen kirjastotta oleskeltuamme hetken aikaa kun pysähdyin paikoilleni selaamaan jotain alkoi vaunuisat kuulua "Äh äh äääääÄÄäÄ.." Ei ei ei -ajattelin vaan. Mutta tajusin onneksi alkaa pukkailla vaunuja kirjastossa ja kohta minikettu nukahti jälleen. HUH! Kyllä nuo ovat ihan paras keksintö. Kunhan tuo kasvaa niin saa nähdä mikä meininki on kantorepussa. Ootteko te koettaneet ikinä sellaista?

   Kettu jutut on parhaita. Myös ketutus jutut kunhan niistä selviää. :D

   Poista
 2. OOoo ihana tuo alin kuva! Hmm näinköhän sut sairaalalla eilen?! Kun joku saman näköinen tyttö käveli mun ohi ja sillä oli saman tyylinen (tai sama) laukku kun sulla tuossa yhdessä kuvassa? :D En kyllä ehtinyt sen kummemmin mitään ajattelemaan kun se tilanne meni jo ohi. Voiko olla mahdollista? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on hyvinkin mahdollista koska olin sairaalalla silloin. Siis minäkin alitajuntaisesti etsiskelin sinua sieltä että ehkä jotenkin hoksasin sut mutten vaan tajunnut ihan oikeasti! :D Ens kerralla!

   Vauvan kanssa lekoteltiin. Toinen ei suostunut nukkumaan missään muualla kuin päälläni ja pää kunnolla vinossa.

   Poista
 3. Ihania kuvia taas :) Alkaa oma olo käydä malttamattomaks, kun lukee toisen vauva-arjesta päivät pitkät! Mut kettu on kovin suloinen, ootteko jo nimen valinnu pienelle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaksa jaksa! Tää meni kyllä hiukan väärin silleen että minä, joka halusin vauvan itsesäti ulos aiemminsiksi etten saisi enää raskausarpia, sain sen. Ja muut jotka odottavat pelkästään vauvaa joutuvat odottelemaan vielä.. Höhlää.

   Nimi on vielä hakusessa. Ehtiihän tässä. :D

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love