keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Pikkukettu eilen

Kolmen viikon ikäisenä 12.6.2012.

Ei kovinkaan katu-uskottava.. Kummitytön vanha body on yllättäen vaaleanpunainen.
Testailtiin vähän Sailalta saatuja tossuja tuijottelun ohessa.
Ämmiltä saadussa makkarissa kelpaa nukkua.
Ylpeä isi ja vauvan pienet koivet. Body saatu lahjaksi Jadelta ja Niilalta.
Vauvaa on siis lahjottu paljon että kyllä sen kelpaakin hymyillä. Tosiaan 10.-11.6 pieni on alkanut väläyttelemään kunnon hymyjä saaden minut kyynelehtimään. Pitkään ei mennyt kun asiaa ääneen pohdin sunnuntaina ja jo sinä iltana isi sai todistaa sitä oikeaa hymyilyä. Minulle ketale hymyili kunnolla maanantai aamuna seurustellessamme keskenämme ja illalla. IHANA!

Tänään Ville joutui palamaan töihin. Itse en saanut nukuttua kunnolla koko yöhön ja aamuviidestä olen ollut kokoajan hereillä. Olis pitänyt vaan pumpata maitoa pulloon aamuyöksi Villelle koska hän kuitenkin valvoi toisen työnsä parissa. Päätin soittaa aamulla ämmin vauvan seuraksi joskos itse saisin nukutuksi. No empä saanut ja kello on jo puoli neljä. Tuli tosin käytyä Wilmiksen kanssa hakemassa ilmaista Ben&Jerrys jäätelöä Tammelantorilta. Aaaah! Olin itse unohtanut koko ilmaisen jäätelön mutta onneksi Wilmis soitti. Sitä ennen kävimme ämmin, Ketun ja Jessen kanssa Gopalissa ja Sorsapuistossa. Ensimmäistä kertaa myös imetin jossain muualla kuin kotona (kodiksi luen myös ämmin kodin ja Lätyn kodin) eli Sorsapuistossa. Ei se oikeastaan tuntunut oudolta emmekä saaneet edes paheksuvia katseita. Piti vaan varoa että vauva ei saa aurinkoa.

9 kommenttia:

 1. oo mikä söpöläinen, eikä näytä enää edes miltään vastasyntyneeltä, ahdistaako? minulla ainakin ahdisti kun vastasyntynyt vaan katosi ja katosi ja tilalle kasvoi maailmaa ihmettelevä ja isompi oikea vauva. tai onhan tuo jälkimmäinenkin kyllä aika ihanaa aikaa, mutta silti; vastasyntynyt pienempikuinkolme!

  voi ben&jerreys, miksi siellä jaetaan sitä ilmaiseksi? missä on tasa-arvo tässä maassa kysyn minä, vaadin tasa-arvoa ilmaisjätski-asioissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo se vaan kasvaa ja kasvaa. Musta itestä on kivaa että nyt se osaa seurustella. Silloin ihan vastasyntyneenä ketun silmät vaan pyörivät päässä ja tuntui että pieni on vaan ihan pihalla. Olihan se ja olin itsekkin kyllä. :D

   Nyt on joku Fair Ice Cream Tour menossa niin siksi ilmaista jäätelöö. http://www.facebook.com/benjerrysfinland?v=app_108974435801220 <- Katohan jos tulee sinnekkin. Ite pistin merkille vaan tämä Tre päivän ja unohdin tämänkin. :D

   Poista
 2. On se niin sulonen ♥


  Oulussa saa ens viikon keskiviikkona ilmasta B&J'tä. Pakko kyl mennä kaupungille sillon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa todellakin! Jakoivat niitä pikkupurkkeja ja sai jopa itse valita mitä makua haluaa. ;)

   Poista
 3. Hahaha, huiput nuo tossut. Näköjään varasin kasvulle paljon tilaa :)

  S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on tilaa. ;D Tuon jalkaterät tuntuvat kasvavan älytöntä vauhtia että hyvä vaan! Pääsee nautiskelemaan toivottavasti vielä loppu kesästäkin noista.

   Poista
 4. Ihana suloinen pieni kettu <3 :) Kasvaa hurjaa vauhtia ja joka kuvassa vaan suloisempi :) Ja oma malttamattomuus vaan kasvaa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikällä kerkeää olla jo tosi iso tyttö kun sinä saat oman pienen syliisi. Jotenkin tykkään että Kettu on saanut ilmeitä kasvettuaan. :) Aihuhu.

   Poista
 5. Sulla on ihana blogi ja ihana pikku Kettu teillä! En muista mitä kautta eksyin tänne, mutta eksyinpä kuitenkin ja aion ehdottomasti seurata!

  Mukavaa kesää teille :-)

  VastaaPoista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love