torstai 14. kesäkuuta 2012

Se on niin ihanaa kun naama levenee.

..Ja varsinkin silloin kun oma äiti huomauttaa asiasta. Ai miksi en halua lähteä hänen kanssaa minnekkään ja käsken hänet ulos kotoni? Synnytin vähän päälle 3 viikkoa sitten ja kilollisesti olen melkein - ennen raskauduttua - painossani. Mutta naama on kuulemma levennyt! Pitäähän siitä sanoa mielummin ääneen kuin vaan ajatella hiljaa itsemielessään. Ihan kun en tietäisi levähtäneeni vähän joka puolelta mutta tarvitseeko siitä ihan oikeasti tulla sanomaan? Jos voisin olisin varmaan nytkin uimassa persettäni pienemmäksi. No en ehkä siksi että haluaisin itsestäni pienemmän vaan tasan siksi että pidän uimisesta.

Vielä loistavammaksi asian tekee se että tänään en ole syönyt mitään sokeriherkkuja vain pelkästään sitä oikeaa ruokaa. Väsyttää muutenkin ihan sikana kun pieni vaan kitisee eikä suostu oikein nukkumaan (muualla kun päälläni maaten eli olen "loukussa" vauvani alla silloin kun hän nukkuu). Vaunutkaan eivät toimineet tänään niinkuin toivoin. Ketale huusi vaunuissa pää punaisena mitälie. Hieno ajankohta tulla sanomaan että naamani on levennyt. Täydellinen.

Riku otti Fingerpori jazzeilla 2011.

You make my day!
12 kommenttia:

 1. Otan osaa!

  Meijän mutsi osas kans valita sanansa hyvin, kun kakskyt kiloa paisuneena viimisilläni raskaana tallustin. "Oot kyllä niin karseen näkönen, että kyllä siellä mahassa on pakko olla tyttö". Thanks Mom!

  Jos yhtään lohduttaa, niin mun mielestä sulla on hirmu nätit kasvot (varsinkin tän päivän postauksessa ;D) eikä yhtään levinneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihi ei yhtään levinneet kasvot. ;D

   Miten nuo äidit osaavatkaan valita sanansa niin että ne tuntuvat? "Karseen näkönen" kamalaa. :I Haluavatkohan ne kostaa meille sen mitä heidän omat äitinsä ovat ehkä heille sanoneet?

   Poista
 2. Ja tiedätkö mikä tässä on kaikkien pahinta? Se, että lähipiiri tottuu hyvinkin pian (noin 6 kk) siihen, miltä näytät raskauden ja synnytyksen jälkeen, mutta ITSE toivot vielä 2 vuoden päästä, että olisipa tullut kuvattua oma vatsa ennen raskautta kun ei se nahka koskaan palaudu ennalleen.
  Luin jostain tutkimuksesta, että väsyneet (varsinkin pienten lasten äidit) käyttävät runsaasti sokeria yms herkkuja. Liittyy jotenkin siihen luolamiesaikaan, jolloin oli hengissäselviämisen kannalta oleellista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väsyneen äidin ruokavalioon kuuluu ihan varmana lisääntynyt sokerintarve! Kaksi ekaa viikkoa syötin vauvan aamuöisin suklaan voimalla. Muuten en olisi kyennyt siihen en sitten mitenkään. Ja muutenkin suklaa kohentaa mielialaa. ;)

   Itellä on sopivasti 2011 vuoden kesältä kuvia kun vietettiin siskojen kanssa aikaa rannalla. Pääsee vertailemaan ja kauhistelemaan..

   Poista
 3. MÖRH! Ensi kerralla jos joku kuittailee levenneestä naamasta, niin kysyt hymy huulilla, että haluaakos hän nähdä miten häpyhuulet lepattaa, että et sä naamasta huolissas ole...! Perkele tollasia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :,D HAHAHHAHAAHAH. Ainakin monet miehet tuolla saisi varmasti kauhusta kankeaksi. Eräskin ystävä mies alkoi kauhuissaan jo huutaa ttä "ei ei ei.." kun kerroin hänen emännälleen synnytyksestäni.

   Poista
 4. Se miltä sä näytät ei määrittele sitä kuka sä oot. Sinä rakas siskoni olet kaunis ihminen ja se tulee sisältä, muista se :)

  T:pikku-systerisi, jonka pitäisi vissiin tulla käymään ennen reissua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisäinen kauneus on ulkoista tärkeämpi. Tämän täydellisen "totuuden" meille jakoi muutama vuosi sitten rakas Hempemme pokerinaamalla irc-galleria kuvatekstissä.

   Ja kyllä tuo mies vielä minuu himoaa.

   Kiitos muru. <3

   Poista
 5. Mun äitini on aina ollut hyvin tarkka painostaan pienikokoisena ihmisenä. Mä olen raskauteni puolivälistä saakka kuunnellut sitä, kuinka jumalattoman isoksi olen paisunut- ei hänellä ollut tuollaista mahaa edes synnärille lähtiessä. Minä olen hommannut n. 20kg tämän raskauden aikana ja kyllähän se ahdistaa ihan sairaasti, sitä enemmän vituttaa kuunnella välillä anorektiseltakin näyttäneen äitini kommentointia ja syöntineuvoja. Kahvi, tupakka ja juusto eivät käsittääkseni edes tänäpäivänä kuulu äitiysneuvolan ravintoneuvoihin -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin omalla äidillä tuli raskauskiloja 4 ja synnärille jäi kahdeksan.. Kiva siinä sitten yrittää tehdä samaa perässä. Ei onnistunut.

   Omaksi onnekseni en raskauden aikana joutunut kuuntelemaan kamalasti ilkeyksiä. Voin vaan koettaa kuvitella miltä susta tuntuu. Ei varmana hyvältä. Raskaudesta pitäisi saada nauttia rauhassa. Kilojen pois saanti on sitten vasta ajankohtaista kun ehtii sitä ajatella raskauden jälkeen.

   Poista
 6. Fatbooth, luvin it<3

  :D:D

  t. Namminna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;D Heheh oot vissiin itekkin leikkinyt? Itellä on normi puhelin niin ei kykene mutta kaverilla oli tollanen ohjelma. :D

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love