sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Perus tänään

Ompa mieltä ylentävää viettää kaksi peräkkäistä päivää krapulalta haisevien ihmisten kanssa. Ei minulla itselläni ole sellaiseen aikaa! Kettu alkaa tehdä jos jonkinlaisia tuhmuuksia jos häntä ei leikitä tarpeeksi. Pitää telmiä pihalla ja kieritellä kotona ympäri ämpäri niin että nauru raikaa.

Ja olinhan minä itsekkin liikenteessä viikonloppuna ilman seuraavan aamun tuomaa avuttomuutta. Ei vaan voinut. 

Tänään ollaan mm. käyty leikkimässä kavereiden kanssa. Paineltu kaikkia mahdollisia nappeja (hissien, suojateiden valojen) sekä huudettu lujaa jos ei ole napille yltänyt. Leivottu kasa syntymäpäiväkakkuja hiekasta. Poimittu luumuja sekä ylikypsiä viinimarjoja. Kiukuteltu. Köpsytelty sateessa leikkikentällä. Naurettu kippurassa. Katsottu leffa. Tiskattu uskomaton loppuvastukselle näyttävä kasa astioita. Nautittu myös aikuisesta seurasta. Syyllistetty poikaystävää hänen krapulastaan vielä nytkin.. Sori honey. <3 


Nyt lähden "lenkille" koska Kettu viettää päiväuniaan tähän aikaan illasta. ->

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ♥ Puhuuko Kettu vielä? Ja kuinka paljon ymmärtää puhetta? Mielenkiinnolla kyselen :-) Olisiko ensi viikolla sopivia hetkiä lähteä meidän kanssa leikkimään? Ps. Krapulaiset ihmiset on kamalia. Krapulat on kamalia. Alkoholi on kamalaa wää :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ärsyttävää että vastaukseni ei mennyt pari päivää sitten näköjään läpi. Höh tietokone (tai puheln en muista kummalla koetin kirjoitta). >:((

   Puhuu vähän sanoja ja tietysti omaa kieltään häläpäläbälä tai jotain vastaavaa. :D Ymmärtää lähes kaiken.. Valitettavasti. Minulla on ollut suun siistimisen aika jo pitkään. Ou mai..

   Itehän nautin alkoholipitoisia silloin tällöin mutten niin paljon että siitä koituisi "haittaa" (paitsi meikälle sisäisesti).

   Poista
 2. Kuulostaa ihan meijän eiliseltä, lähinnä tuo krapulaisen miehen syyllistely. ;D

  Kivan kuuloista ohjelmaa teillä Ketun kanssa ollut ja makeita syyskuvia oot ottanu!

  Ihana ruska on ihan huomaamattani alkanut, ja pitäisi kyllä keretä siitä kameran linssin läpi nauttimaan. Millä muuten itse kuvaat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahhaa. :D Meikä kyllä on kova krapulasyyllistäjä.. Varmaan siksikin etten juo itseäni sellaiseen kuntoon.

   Kiitos. <3

   Meikellä on käytössä tuollainen pieni mutta hyvä pokkari Canon Ixus 500 is. Tarkkalaatu ja värit. Paljon mysö efektejä jos tykkää käyttää. Noissa zombikuvissa oli joku lelukamera efekti jonka vuoksi kuviin tuli automaattisesti synkeä fiilis.

   Poista
 3. Voisko saada noitten kakkujen reseptin ;)

  T. Namminna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo saat tottakai!

   Kakku;
   - kosteaa hiekkaa n.8 dl

   Täyte:
   -Hiekkaa

   Korsiteluun:
   - Kauniin värisiä syksyn sävyttämiä lehtie (itse käytin Vaahteränlehtiä)
   - Punaisia marjoja (Phlajanmarjat ja kirsikat toimivat myös)

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love