lauantai 11. helmikuuta 2012

24+3

A-pu-va apu-va apu-va. Sain eilen soiton että meille olisi luvassa asunto toisella puolen kaupunkia. Se on siis siellä väärällä puolella mutta tiesin sen olevan ihana ja ihanaa aluetta vauvaa ajatellen. Talsimmme sitten eilen illalla tsekkaamaan asunnon ja olihan se yhtä miellyttävä kuin osasin arvella. Eli me sitten muutetaan tässä parin viikon päästä näköjään. Alkaa panikointi neuvola paikan vaihdosta. Villen bändillä tosin sattuu olemaan keikka silloin Helsingissä joten saa nähdä mitä tästäkin seuraa. :D Ainakin alkaa hullu banaanilaatikoiden hamstraus kaupoista.

Olipa ihana nukkua näinkin pitkään eli puoli kassiin. Koira lutkuttaa penistään tuossa Lätyn patjalla, Lätty tuhisee vähän unissaan, Ville nukkuu mitä kummallisemmassa asennossa tuossa takanani ja luulen että Villen veli Ande on tipahtanut itsestään pumppautuvalta sängyltä. Eihän se olekkaan tippunut, sänky onkin vain vajottanut Anden sisäänsä.

Haimme eilen kaikki neljä Makuunista säkit irtokarkkeja. Kylmä talvi-ilma sai meidät antamaan periksi tälle houkutukselle ja pitäähän nyt rasvakerroksia kerryttää talvella. Pojat olivat syöneet jo omat pussinsa siinä välissä kun käytin koiran ulkona. Nopsakoita popsijoita.

Suussani maistuu verelle. Tosiaan koiran rapsuttelun jälkeen seuraava asia mitä tein äsken kun heräsin oli kerätä puolidesiä verta mikä valui lämpimänä nenästäni. Ihanaa!

Ai niin mutta oi joi ja oi joi joi. Kaisa Vala pääsi jatkoon UMK:ssa. Eli siis Uuden musiikin kilpailussa joka korvaa aikaisemmat Euroviisu-karsinnat. Mainoksissa haettiin hyvää biisiä, ei hyvää Euroviisu-biisiä. Ainakin minuun upposi ne puheet vaikka ikinä en kokonaista Euroviisu ohjelmaa olekkaan jaksanut katsoa (kuin toisella silmällä). Jos tykkäät vaikka Portis Headista tai Tori Amoksesta niin kannattaa antaa aikaa myös Kaisa Valalle.

Olin muuten tuolla keikalla Lost in Music keikalla. Siellä oli myös pari tuttua joille en möläytellyt vielä raskaudestani. Olihan tuo pikkuketun rontti vielä silloin alkutekijöissään. Naurattaa ihan kun muut joivat olutta ja minä kävin vaivihkaa kaatamassa itselleni vettä lasiin "Joo lähdetään vaan jatkoille.." ja samalla teki pahaa.

http://soundcloud.com/kaisavala

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Väärään päähän keskustaa. Tai siis eihän se enää ole edes keskustaa. :,,O

      Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love