maanantai 20. helmikuuta 2012

25+5

Hurja ajatella että jos vauva syntyisi jo nyt se mahdollisesti selviäisi keskoshoidolla. Se pieni otus joka hakkaa minua milloin milläkin ruumiinosallaan voisi olla jo tässä. Villekin sille on koettanut huudella vatsanpeitteiden läpi "Älä satuta äitiä." mutta ei tuo tunnu tajuavan vielä mistään mitään. Toivottavasti se nyt silti pysyy kasvamassa ja keräämässä voimiaan. Eiväthän ne keuhkotkaan vielä ole kehittyneet tarpeeksi.

Tuleva muutto jännittää ihan hulluna. Olen asunut Tampereella vain tässä nykyisessä asunnossa ja tässäkin hurahtanut melkein kuusi-vuotta. Tekisi niin mieli laittaa uusi asunto kuntoon niin että kerrankin saisi valita itse tapetit seinille ja ostaa jokusen uuden huonekalun. Äiti lupasi minulle 25-vuotis lahjaksi (vai oliko se joululahjaksi?) kirjahyllyn mutta empä usko että uuteen asuntoon mahtuu. Vaikka uudessa asunnossa on neliöitä vain viisi vähemmän kuin nykyisessä, seinätilaa siellä ei juurikaan ole. Asunnon malli on erikoinen ja sitä pitkin pystyy juoksemaan ympyrää. Mahtaa olla huisaa pikku ketulla kun hän oppii vaikka konttaamaan.

Heräsin taas aamuyöstä. En ole varma aiheuttiko heräämisen ahdistus aamuiseen pakko heräämiseen, vauvan liikkeet vai vatsakipu? Nytkin olen niin väsynyt että tekisi mieleni pistää makaamaan työpöytäni alle ja ottaa vaikka 15min torkut. Aamu meni muutenkin kehnosti koska aloin voida pahoin. En oksentanut kuitenkaan mutta pelkäsin sitä vielä puolituntia sitten. Olen kahminut roskiksen ihan tähän viereeni jos puuro-aamupala-yllätys-oksennus tapahtuu koska en todellakaan takaa että ehtisin sännätä vessaan saakka. Jos se ei onnistu kotonakaan niin miten töissä?

10 kommenttia:

 1. Muuto <3 ihanaa kun pääsee rakentamaan sitä pikku pesää :D Onnea muuttoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Niimpä ihanaa. <3 Ainut asia mikä huolettaa on se että kaikki bussit eivät kulje lähellekkään uutta kotia. :(( Iiks. Onneksi muuttoapua on tulossa ja eiköhän tuollakin opi liikkumaan. Parempi olisi. :D

   Poista
 2. Voi kuinka ihastuttava maha! ihana maha, mutta hyi pahoinvointi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maha on ihana varsinkin kun siellä möyrii joku. ^_______^

   Poista
 3. Huhhuijaa miten kaunis kuva ja kaunis masu. Sinä se kuule siro olet. Voi jestas. Näyttäisimpä minäkin noin hehkeältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kertoa salaisuuden (joka ei ole kovin salaista). Olin meikannut pitkästä aikaa ennen kuvan ottoa. :D Siitä hehkeys varmaan johtui. Huulipuna on oikeastaan ainut asia mistä tykkään meikeissä. Ja sehän toimii. ;D Ahihuh.

   Ketut ovat hassuja kamusia. ^-^

   Poista
 4. Ihanat illustrator-kettuset! Kyllähän sinä osaat piirtää, vaikka toista väitit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin vähän ja ainoastaan tietokoneella. :D Noitakaan en "piirtänyt" vaan kääntelin viivoja. Silleen se onnistuu jopa minunlaiseltani kädeltä. :D :) Kiitos!

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love