perjantai 17. helmikuuta 2012

Uutta kämppää tuloillaan.

Nyt on sitten tämä nykyinen asunto irtisanottu virallisesti. Tosin kuten varmaan kaikkialla meidänkin pitää noudattaa kokonaisen kuun irtisanomisaikaa joten kahden asunon loukko on valmis. Plussia kahden vuokra-asunnon maksamisesta samalla paikkakunnalla on se että muuton saa suoritettua hitaasti. Nyt kun kuukausi vaihtuu niin sattuu olemaan kivasti keskiviikko. Ei näytä hyvälle muuttopäivälle keskellä viikkoa, ilman autoa, ilman ekstra käsiparien apua ja kaikenlisäksi miehen bändillä on keikka Helsingissä tämän kuun viimeinen päivä. Täti lupaili tulla pohjoisesta koukullisen autonsa kera auttamaan maaliskuun ensimmäisenenä viikonloppuna. Pari ystävääkin on jo lupaillut apunsa muuttoon tietämättä että se tulee näin nopeasti. :D

Joskus keväällä Jepeä puri toinen koira silmäluomesta jonka vuoksi avaruusluotain päässä Näsärissä.
 Lätty on meidän sisustus-suunnittelijamme. Hänelle ei tosin jää paljon työtä koska en aijo ostaa muuta uutta sinne kuin verhot, vessaan hylly minne pyyhekamppeet, sohva ja ehkä televisio. Oho, olihan tuossakin jo vaikka mitä! Voisihan se olla jo aikakin päivittää äidiltä peritty vanha parinkymmenen kilon painoinen kuvaputki teräväpiirtoiseksi lättänäksi.

Vanhaa tavaraa taas jää 2 kpl sohvia, valkoinen tietokonepöytä apupöydällä, kolme kerroksinen tv-taso, vaatekaappi tangolla ja peilillä varustettuna ja ehkä se vanha tv joka hyvin toimii. Että jos jotain kiinnostaa niin saapi tulla hakemaan vaikkapa kahvipakettiin vaihtamalla! Tv:sta en ole vielä ihan varma. Facebookissa oli ainakin kunnon Myydään/Ostetaan/Vaihdetaan/Annetaan systeemejä. Voisin tietty nakata tavarat sinne listoille. Ja kasan konsolipelejä siinä samalla. Mitä järkeä roudata tavaraa jota ei halua enää uuteen pienempään asuntoon? Varsinkin kuin ne jollekkin muulle varmasti kelpaavat. Minuu vaan hirvittää se sohvan osto. En ole koskaan ostanut sohvaa. Mistä tiedän että se säilyttä muotonsa vielä 10 vuodenkin päästä? Etteivät sen selkätyynyt läsähdä puolenvuoden nojailun ansiosta. Kankaan kulutuksesta tiedän jotain koska tietoa on puhelinsoiton päässä tädiltäni.


Viikonloppuna oksensin pitkästä aikaa seinälle. Tavaraa alkoi taas vaan kerääntyä suuhuni ja lopulta paine teki tehtävänsä. Seuraava vessassa kävijä huomautti että taisi mennä vähän pöntön reunoillekkin. Hupsista. Lisäksi minua on alkanut vaivaamaan raskausajan akne!! Vai mikälie. Ihoni on aivan kammoittavassa kunnossa. Ei nuo nyt edes mitään finnejä ole vaan jotain ihme nyppylää. Yhyy yhyy lol.

Eilen oli taas Grooven påp-visa. Meidän joukkue ei päässyt edes top-vitoseen. Saimme silti kolkytäpisttetä neljästäviidestä. Poikkiksen joukkue voitti kuten tavallista vaikka heidät oli tullut haastamaan hurja Late joukkuetovereineen. Late tietää oikeasti kaikesta kaiken. Musiikista ja popkulttuurista siis. Muttei näköjään eilen. Ahihauhu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love