torstai 16. helmikuuta 2012

Vauvalta vauvalle.

Pikku Kettu sai ystäväpariskunnalta (jolla on se n.2-vuotias tyttö) pahvilaatikollisen kaikkea kivaa! Se sisälsi muunmuassa nämä lelut. Ovat muuten vauvan ensimmäiset lelut. Vike innostui tuosta sammakosta. Samoin Lätty. Muistaakseni joku muukin aikuisen ikäinen ihminen alkoi heti leikkiä sillä. Tykkään itsekkin sammakoista kovasti. Luin teininä Witch-nimistä sarjakuvaa jota systeri osteli. Siinä oli eräs tyttö Will joka rakasti ylikaiken sammakkotavaraa. Silloin jo päätin että meikän lapselle tulee kanssa joku sammakko tavara. Olin unohtanut koko asian kunnes saimme ihme laatikon täynnä ylläreitä.


Nyt on vauvalle potkupöksyjä, bodyja, parit haalarit, paitoja, yöpaitoja ja mikä siisteintä jos siitä tulee joku kuolaaja mesteri, niin niitä harsoja.



Systeri perheineen toi aijemmin meille ihan älyttömästi myöskin kummityttöni pieneksi menneitä vaatteita. Saimme samalla hetkellä myös ekan tuttipullon. Itsehän olen hommannut edelleen tasan kaksi asiaa vauvalle. Lusikoita ja Spider-man puvun. Fanitan siis Hämppistä satasella. En aina kykene edes lukemaan koko sarjakuvaa loppuun itkemättä edes vähän. Poikkiksella on hauskaa naureskella vieressä kun minä nyyhkytän itseni kuiviin sarjakuvan takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love