torstai 22. joulukuuta 2011

Karrrmaiseva yö.

Töissä oli eilen erikoispäivä koska yksi työntekijä oli saikulla minä taas en voinut tulla aamuun kampaamo aikani takia. No nyt on uusi tukka ja työtkin tuli tehtyä ennätysvauhtia. Kotona laitoin ruuaksi itselleni (ja vähän koiralle) lasagnea niist puoliksi valmis peketeista joihin pitää lisätä vain vesi ja lihat. Pirkan vastaava ei muuten ole yhtä maukasta kuin Knorrin. Samalla siivoilin kämppää ja nyt täällä mahtuu jopa kävelemään kaatumatta. Paitsi tietty tuossa eteisessä minne olen kasannut kaikkea.. Kengät kasoittain, imuri lojuu siellä, tanko, laukut lattialla.. Eivätköhän viikonloppu vieraani mahdu tänne kuitenkin. Niillä pojilla on pitkät jalat. Voivat harppoa esteideni yli.


Väsähdin ja nukahdin melkein heti ysin jälkeen katsomalla Bridezillaa. Ihan loistokas sarja jossa on sekopää morsiamia. Ymmärrän että hääpäivän kuuluu olla täydellinen mutta että kaataa hulluna ikäviä syytöksiä ja haukkuja kaasojen, perheen, ystävien ja tulevan miehen niskaan.. Hyvä tulevaisuus tulossa! Heräsin neljän maissa kammoittavaan vatsakipuun. Säikähdin varsinkin yhtä jatkuvaa pistosta munasarjojen kohdalla. Koetin vaihtaa asentoa montakertaa ja tukea itseäni tyynyillä. Ei mitään vaikutusta kipuun. Sitten testasin yhtä asiaa mikä auttaa monesti jos mahaan sattuu. Köpöttelin pimeydessä vessaan pissalle. Sehän tepsi kipuiluun! Outoa tästä tekee se että minua ei kyllä kysettänut tasan tarkkaan yhtään. Olenko menettämässä rakkotuntumani jo nyt? Ei kai sen pitäisi olla keskiraskauden oireita? Menkööt väsymyksen piikkiin. Onnekseni ehdin nukkua vielä pari tuntia siihen kuuteen saakka.

Nyt veten aamiaiseksi päärynää ja jotain muuta hedelmää joka on oranssi. Olisin postannut kuvan "kauniista" asettelusta mutta kamera on jossain päin Amerikkaa.. Miehen kanssa toivottavasti. Hänestä ei ole nyt kuulunut kokonaiseen päivään. Viimeksi kuulin hänestä eilen aamulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love