keskiviikko 28. joulukuuta 2011

viikko 18 eli puolivälissä mennään

Vilustuin sitten oikeasti maanantaina Palleron junaan saattelu reissulla. Helkkari kanssani. Miksi en voi tajuta pukeutua JOULUKUUSSA toppatakkiin vaan pitää vetäistä myrskyn takai päälleni hupparin lisäksi vain sadetakki.. Eikä edes housuja vain ohuehkot sukkahousut. Eli pyllykin kivasti vilkkui kylmyydelle. Idiotismia! Eilen olo oli hyvin kuumeinen mutta ei mittari näyttänyt edes normialämpööni asti. Siis jos ei ole kuumetta niin en näe mitänä syytä jäädä kotia lorvimaan. Ja alilämpöähän ei oikeasti ole olemassa. Nyt kurkkukivun tililalta on vain hyvin tukkoinen ja kuuma pää. Onneksi enää huominen aamu töitä ja sitten VAPAUS!

Miehestä ei ole kuulunut aikoihin. :< Laitoin hänelle huolestuneen tekstarin ja odotan vastausta kahdeksaan mennessä. Jenkkilöissä voi kello olla silloin kymmenen. Tai oikeastaan en tiedä koska hehän ovat voineet ajaa jo uusille aika-alueille? Minulla ei ole tällä hetkellä yhtään ideaa missä he ovat. Las Vegasista tosiaan kuulin viimeksi ja siitäkin pari päivää aikaa. Alkuperäisen suunnitelman mukaan he ovat ilmeisesti käyneet Grand Canyonilla, Arizonassa ja Phoenixissa. Tai sitten he ovat nyt Phoenixissa, Tucsonissa tai jopa El Pasossa? En tiedä yhtään ja se ahdistuttaa pientä tukkoista päätäni. Tai suurta koska se tuntuu juuri nyt hyvin suurelta.

Eilen Ellu-tätini saapui Tampereelle Lätyn kanssa ja vietimme illan lojuen ja syöden. Lätty taas oli töissä. Hoho. Yöksi kömmin Lätyn viereen koska Ellukin jäi sinne. Huomisen työpäivän jälkeen haluaisin käydä hakemassa alennuksista jonkun puristamattoman tunikan ja siistimmät kalsarit. Äippämalliston S-sukkikset puristavat ikävästi mahaa ja ystävältäni saamat raskauspöksyt ovat muuten jees aina siihen asti että haluan viettää aikaa istualteni. Jotenkin mahaa painaa. Ja minähän en pidä epämukavasta jonka vuoksi olen nytpin pukeutunut töihin kunnon seksintappo kalsareihin ja suurtakin suurempaan paitaan. Go go Lisa Love sexy and I know it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love