perjantai 23. joulukuuta 2011

Kutina iski taas 17+2

Jepsista. Eli se ärsyttävä pohkeiden ja käsien kutina on iskenyt minuun salakavalasti jälleen. Pakko kai se on varailla omalääkäriltä aikaa. Voisivat ainakin ottaa ne maksatestit. Mitä nyt asiaa googlailin niin tämä voi olla myös raskausihottuma. Kortisooni on auttanut muita, itse en uskalla käyttää edes vähääkään. Sitten vasta jos olo käy täysin sietämättömäksi. Olen pärjännyt ilman särkylääkkeitäkin! Itseasiassa nyt kun kirjoitin sen tähän tajusin että aijemmin kun kutisi oli samalla myös kova päänsärky. Nyt päänsärky palasi about samoihin aikoihi nkuin kutinakin. Niillä taitaa olla jokin yhteys keskenään. Soitan ihan varmasti tiistaina lääkärille ja varaan ajan. Ensi perjantaina onkin neuvola joskos saisin omalääkäriajan jopa samalle päivälle.. Sitten suuntaankin pohjoiseen sukuloimaan ja tappelemaan siitä kenen luona nukun minkäkin yön. :D Päätin tänään jo meidän uv menumme. Siihen kuuluu sipsiä, karkkia ja pizzaa.

Mies oli Los Angelesissa viimeksi kun sain häneltä viestiä. Siellä jää pojilta perunalaatikot, karjalanpaistit ja karjalanpiirakat syömättä. Tervetuloo uppopaistetut ranskikset ja rasvainen pekoni joulu!

Posti toi muuten eilen joululahjukseni mieheltä. Pokemon Black!! On muuten super törpän näköisiä uusia Pokeja tuossa. Tai ainahan se siltä tuntuu kun aloittaa uuden Pokemonin. "Nää on ihan rumia/tyhmiä eikä yhtään niin hienoja kun ensimmäiset Poksut." Silti noihin uusiinkiin aina vaan yllättävästi kiintyy.ds.ign.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love