lauantai 12. toukokuuta 2012

37+3 Nosebleed

Tiedätte varmasti tunteen kun aamulla makaa lämpimässä sängyssä peiton alla ja olet herännyt tarpeeksi ajoissa eikä ole kiire minnekkään. Ihana tunne. Omaani häiritsi jälleen älytön nosebleed tosin suun kautta. Kipitin vessaan minkä jaloiltani ehdin mutta silti onnistuin levittelemään veripisaroita ympäri asuntoa. Tuntui että lavuaari peittyi vereen mutta eihän sitä nyt oikeasti niin paljon tullut. Sairaalasta sanoivat että käy hakemassa A-tippoja nenän kuivuuteen. Miksen ole vieläkään hommannut niitä? Pakko hakea tänään. En jaksa enää vuotaa verta koska se pistää heikottamaan. Kaikenkukkuraksi onhan se hiukan koomisen näköistä pyöräillä tuolla keskellä kaupunkia paperituppo sieraimessa tai käydä lähikaupassa niin että ei ole tunkenut tuppoa tarpeeksi syvälle joten nenästä näkyy roikkuvan jotain ällöä.

Toisilla on oksennusämpäri. Toisilla taas veriämpäri. 
Eilettäin käväisin taas pyörällä keskustassa vesisateista huolimatta. Takkia en ole käyttänyt nyt pariin päivään ihanan keväisten ilmojen ansiosta. Korkeintaan illalla pistän päälleni koiran kanssa ulkoillessamme. Käväisimme heikon oloni pakottamana levähtämässä äipän kanssa Puutarhakatu 1:ssa sijaitsevassa Lehtilukusalissa. Äiti bongasi sieltä mielettömän askartelu-lehden nimeltä Taika. Itse olen maailman surkein keskittymään mihinkään pikkuväkerryksiin mutta kyseisessä lehdessä oli ihan yksinkertaisiakin juttuja tälläisille keskittymishärö tyypeille. Olishan se siistiä osata ja jaksaa väkertää. Minä olen hyvä lappomaan karkkia suuhuni lähes valonnopeudella. Tai ainakin niin nopeasti että muut eivät varmasti ehdi. Paitsi tietty nyt kun olen estynyt tekemään työtäni..

Jeah. Huudin eilen huutiksesta itselleni Fringen kakoskauden. Ykköskaudelle enää viimeinen jakso jäljellä. Nyt kun se uusi sohva ilmestyisi tänne niin voisin uppoutua makaamaan siinä pienentämässä aivojani Fringen kera.

8 kommenttia:

 1. Onkos teidän turvakaukalo ongelma jo ratkennut? Mulla on sama ongelma käsitöiden kanssa. Jos aloitan esim. peiton virkkaamisen, niin se on usein useamman vuoden projekti. Nyt sellainen on ollut jo puoli vuotta menossa ja tavoite oli kesäksi saada valmiiksi. Melkein on valmista, onhan peitto jo 15cm pitkä eli n. 85cm jäljellä tavoitteeseen, ja aikaa 2kk.. En malta keskittyä tekemään sitä alkuinnostuksen laannuttua. Ja karkki mullakin silti tuntuu uppoavan aina yhtä reippaaseen tahtiin eikä millään lopahda sen syöminen.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole selviytynytmutten aijo ottaa asiasta stressiä ainakaan viikkoon. ;D Ahihu.

   Käsitöitä koetin itsekkin tehdä välillä kovallakin innolla. Sitten se into vaan lopahtaa jonnekkin? Minne? Miksi? Jos olisi joku synnynnäinen lahjakkuus ja aina onnistuisi niin varmana kiinnostus pysyisi. Itsellä vielä se ongelma että ku ei osaa kunnolla niin otaa päähän ja siksikään ei jaksa pitkään.

   Odotan synnytyksen jälkeistä karkinsyöntiä niin lujaa. Vaikkakin joudun luultavasti elämään loppuelämäni diabeteksen pelossa. Nytkin keittönpöydällä on kasa kirjoja diabeteksen hoitoon..

   Poista
  2. Meidän 1 kummi muuttaa 2 viikon päästä Tampereelle ja jos teidän tyyppi asuu masussa siihen asti, niin oltaishan me voitu tuota kaukaloa lainata heinäkuun alkuun asti! Katsos kätevästi olis kaukalo matkannut täältä Tampereelle ja niiden mukana takasin tänne, kun ne varmasti tulee käymään täällä kesällä. Että jos ongelma ei muuten ratkea niin meillä on tuo nyt tossa :)

   Poista
  3. Tai voin kysäistä jos ne Tampereelle tuo tavaroita ym. jo vähän aiemminkin, kun sulla tosiaan noita viikkoja alkaa olla jo aika hyvin kasassa. Mutta jos nyt et vielä mene synnyttämään niin se vois ehtiä, olettehan te muutaman päivän sairaalassakin ;)

   Poista
  4. Hahaha! Löytyihän nämä viestisi täältä kun vähän etsiskelin! :D Eikä ollut edes kaukana. Joo vastailinkin tuohon uudempaan postaukseeni. En silti ymmärrä mitne en osaa katsoa tuolla uudella bloggerin kommenttien seuranta systeemillä uusia kommentteja kunnolla. Möh.

   Poista
 2. Kannattaa katsastaa myös Ihana-lehti (http://www.ihanalehti.fi/), siinä myös helppoja, kivoja juttuja tehtäväksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja tämä ei ole maksettu mainos ;D Itse vain tykkään tuonkin lehden jutuista, kuten myös Taika-lehden!

   Poista
  2. Oih! Kiitos vinkistä. Taidampa tutustua jos löydän kyseisen lehden kirjastosta. :)

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love