keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Viikko 37

62.5kg
En ymmärrä miten hoikat ranteeni onnistuvat näyttämään kuvissa aina noin paksuilta? Hei nämä kuvat sitten narraavat. Olen oikeasti upea. Uskottehan?

Eilen riitti menoa ja meininkiä. Aamulla pyöräilimme neuvolaan jossa kaikki vaikutti hyvälle. Loppuajan siellä meillä onkin tuuraaja joka oli hurjan lempeä. Hempparitkin olivat nousussa vaikka veikkasin itse niiden olevan laskussa. Multa ei oltu mitattu kahteen kuukauteen niitä. Sf mitta oli jälleen venähtänyt huimasti eli edelleen yläkäyrillä mennään. Mahani nyt vaan sattuu kasvamaan eteenpäin eikä levene sivuille juuri lainkaan. Raskauttani ei edes huomaa takaapäin. Paitsi selästä yhyhyhyhyh. Jatkoimme matkaamme Metson kirjastoon jonka jälkeen törmäsimme muutamaan vanhaan koirakaveriin ja heidän emäntiinsä. Kehuskelivat että näytän erityisen hyvältä ihan näin raskauden loppumetreillä olevaksi. Voin paljastaa että olin meikannut, heille en tätä pikku salaisuuttani ääneen maininnut. Kuitenkin 8kk lähes meikkaamatta jätti minusta kuvan että en sädehdi toisin kuin pienen ehostuksen jälkeen.

Käväisimme tunnin kotona ja matka jatkui takaisin keskustaan Plevnan Finnkinolle jossa meitä odottivat Kostajat. Vauva oli vähintään yhtä hulluna kuin Iron Skytä katsellessani. Se sätki ihan kokoajan ja koetti tunkeutua mahani läpi ulos. Sattui niin julmetusti. Se ei varmaan tykkää leffateatterin tärinöistä ja suurista äänistä. Voihan se olla pelottavaa. Lisäksi minä istun paikoillani jännittyneenä ja nieleskelen kyyneleitäni What can I say? Olen herkkis supersankari jutuille..

Ps. Harkitsen vakaasti menemistä jonnekkin halpis parturi-kampaamoon leikkauttamaan hiukseni.

4 kommenttia:

 1. Voi kun näytät sievältä ja hyvinvoivalta! Aika epäreilua, minä taas näytän pahasti turvonneelta hylkeeltä, jolla peittyy puolet naamasta mustiin silmänalusiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VOi kuules. :D Omaan tummat silmänaluset syntymälahjanani. Kuvan ylivalottumisen vuoksi ne eivät vaan paista tästä kuvasta. ;D Hylkeilen itsekkin. Viimeksi tänään käydessäni kaupassa. Kotona en välitä koska poikkis ei tajua kuinka läski olenkaan.

   Poista
 2. käy ihmees finlaysonin glohairin koululla leikkuussa..noista halpispaikoista paras.hiustenleikkuu muistaakseni alle 15€

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei oo kyllä paha hinta! Yleensä käyn aina ZigZagissa Soililla tai Jarnolla mutta kun ei palkka enää virtaa niin ei kehtaa tuhlailla omaan päähän paljoa rahaa vaikka mieli tekisi. Glohairin Hämeenkadun toisessa päässä on myös tullut käytyä Pekan käsittelyssä. :) Nyt se on sitten kuitenkin opiskelijalle mentävä koska eihän täältä näe mitään.

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love