sunnuntai 20. toukokuuta 2012

38+4 Viikonloppua ja yöllistä kipuilua.

Keskiviikosta lähtien yöni ovat menneet enemmän tai vähemmän kipeissä tunnelmissa. Ehdin jo toivoa että nämä olisivat sellaisia avautumis kipuja mutta koska päivällä olo on suhteellisen normaali niin tiedä sitten. Ei voi tietää kun en ole ennen ollut raskaana ja tuntenut tälläisiä tuntemuksia. Nyt kyllä olisin silti ihan valmis synnyttämään. Oma aika on huisia mutta alan menettää kontrollin tästä kehosta ja se ei tunnu mukavalle. En voi kävellä, onneksi pyörällä pääsee vielä. Raskausarvet alkavat valloittaa kroppaani ja tykkään hei esitellä itseäni uimahalleissa joten.. Tämä ei sovi yhtään! Vauva äkkiä ulos ja minulle sitä jäätelöä.

Siellä ne Nyrkkitappelun miehet veteli tyttöjen farkkuja.
Perjantaina teki suhteellisen tiukkaa lähteä polkemaan parin kilsan matkaa. Oli silti ihan mielettömän mukavaa että en luovuttanut kotisohvalle vaikka se kävi välillä mielessäni. Vauva telmi joko onnessaan tai kauhuissaan koko keikan ajan. Tämä heiluminen ei todellakaan loppunut siihen kun musiikin kova soitanta päättyi.. Vauva änki itseään alemmas minuun ja muutamien minuuttien ajan mietin että ei hekkari enhän minä pääse täältä mitenkään kotia pyörällä. Onnekseni kipu helpotti. Möyrintä taas ei. Se jatkui siis ilta about ilta kympistä yö puoli kahteen.. Bilettäjä sukupolvea indeed.

Lauantaina Vegfest Minden kera. Päätimme käydä maistamassa vegaanista mustaamakkaraa. En ole maistanut ikinä (Ehkä joskus lapsena? En muista niin en laske.) edes normaalia joten jännitystä oli ilmassa ja ilma tuoksui ihan hyvälle. Söimme myös ihan kunnon annokset jotain herkullista kasvismättöä josta omat sokerini liikahtivat luultavasti riisin takia

Vegfesteiltä jatkoimme matkaamme Hämeenpuistoon pystytetyn Eurooppalaisen torin läpi ystävämme synttärikemuille. Voi mahoton mitä kaikkea herkkua siellä oli.

Ystäväni herkullista pöytää. 

16 kommenttia:

 1. Minua harmittaa etten päässyt vegfesteille! Minäkin voisin jo synnyttää, kontrolli myös menetetty ja väsymys on valtava, öiset kivut myös. Voidaan mennä yhtä aikaa tayssiin ja huutaa viereisissä synnytyssaleissa kilpaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja sitten saadaan yhteinen huone jossa opetellaan hoiteleen meijän vauvoja! ;)

   Olitko niinpahasti kipeänä ettet päässyt? :< En halua kiusata mutta siellä oli kyllä vaikka mitä tosi ihanaa ja herkullista.

   Poista
  2. En kipeänä ollut, mutta pahasti väsähtäneenä. Eipä enää jaksa missään käydä. Harmillista. Olisin varmaan herkutellut itseni kipeäksi siellä....

   Oletkohan jo synnyttämässä!? Mulle tuli semmoinen fiilis, kun eilen kävin polilla. En tiedä miksi mutta semmoinen olo tuli :D

   Poista
  3. Pikkukettu tosiaan alkoi tehdä tuloaan ma-ti -välisenä yönä ja syntyi sitten tiistaina (22.5) puolen päivän aikaan ilman sen kummempia kommervenkkejä. Oli kyllä niin hellyyttävän pöllämystynyt ilme tytöllä kun hänet laskettiin äidin syliin ensimmäistä kertaa. Onneksi tuli saatua vähän todistusaineistoa siitä :D

   Enimmäkseen on tuhissut untaan tyytyväisenä kahden silmäparin tuijottaessa haltioituneena :) Ehkä L päivittää viikonloppuna kuulumisiaan.

   T: iskä

   Poista
  4. Aavistin siis oikein! Ihan mielettömän hienoa :) Onnea pienelle perheelle!

   Poista
  5. Jeee! HAssua miten aavistitkaan. :D Ite en tajua tätä koko hommaa vieläkään.. Iiks. ;D

   Poista
 2. Ihania kuvia...nälkä tulee :)
  Sanotaan, että kun sieltä toisesta päästä alkaa tulla sitä itteään niin synnytys on lähellä. Itse en tiedä siitä mitään kun minulla on kaikki kolme käynnistetty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnen oloni vähän tyhmäksi mutten tajunnut mitä itteään sieltä pitäisi tulla? :D Siis hän itsekkö?

   ..Se vauva siis.

   Voi ei. Huonoja juttuja nyt on minulla. Mulla supistellut tässä pari tuntia että jjännäääään joskos sitä pääsis vaikka lekurille yöllä tai jopa joskus pian edes. Tekee niin mieli karkkia mussuttamaan. Mies tuossa vieressä vetelee Sirkus Aakkosia ja ne tuoksuvat turhan hyville.

   Poista
 3. Mun blogissa on sulle haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää ottaa haaste vastaan heti kun aikaa liikenee. Käyn nyt vielä niin hitaalla. Mies ja vauva nukkuvat ja meitsi laittaa sämpylöitä tässä tietsikoinnin kanssa.Tai oikeastaan tiesikoin sämpylöiden ohessa..

   Poista
 4. Viimeisin päivitys 5 päivää sitten!? Joko pikkuinen tuli ulos? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se pullahti ihmetykseksemme tänne. ;D Apua se on pieni!!

   Poista
 5. Hei onnea tosi paljon! Oli pakko tulla jo ihmettelemään, kun ei susta kuulu mitään! :) Mut onnea hurjasti teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos. <3 Tuolla sohvalla tuhisee pieni. Meitsihän olsi tullut ehottomasti päivittelemään kuulumiset vaikka synnärisalista jos olis olut mahdollisuus. :D

   Poista

Morjesta!
Saapi jättää palautetta, terkkuja yms. :)
Kerro vaikka miten oma päiväsi on mennyt.

Terkuin,
Lisa Love